11.04.07
21:18
ako moje nqkoi da mi odari edno ramo da mi kaje kakvo da pravq iskam da se stegna glavno korema i krakata i dupeto az s1m hodila nqkolko p1ti na fitnes oba4e vseki mi kazva nqkakvi uprajneniq samo za race :( ako moje da mi kajete nqkoq podhodq6ta programka az s1m 55 kg , visoka 175 sm trenirala s1m basket bol 4 godini no sprqh predi 4 godini mis1ltamie 4e ne s1m 4ak tolkova zle ! BLAGODARQ PREDVARITELNO ZA RAZBIRANETO ;)
Пиши на кирилица във форумите!
Jorku
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 14:13.
Погледни в раздела “Фитнес за жени” и пиши на кирилица ;-)
Мнението беше редактирано от BobaN на 11.04.07 21:23.
гледах там програмите ама пак пове4ето упражнения са за ръце а аз искам главно за крака дупе и КОРЕМ и малко за ръце!!!но благодаря все пак :)
Мнението беше редактирано от no name на 11.04.07 21:48.
12.04.07
05:44
тичане / лично съм се обедил ,че по добро няма - за стягане !
благодаря а за краката ти4ане а за корема коремните преси достатъчнилиса или слаба работа? :)
клякане с щанга на рамене - най-добро от всички за една жена !!! коремни преси+тичане+диета+клекове+още някое друго упражнение в стриктна форма = на УСПЕХ !!!
12.04.07
11:11
със тичането стягаш цялото тяло не само краката за това казвам ,че е наи-хубаво
03.08.07
12:22
като ти4аш правиш обем а ти искаш да ги стегнеш така 4е по добре прави клекове лег прес и вси4ко за крака ... но с малки тежести над 20 повторения а ако искаш сила ве4е 5-6 повторения с големи тежести и така успех
23.08.07
21:09
Пфуу стягане на крака-колкото щеш! Клека е мастъра тука. Ня бях тренирал 5 месеца и след първата серия от 15 с мн малки тежести ме хвана мускулна треска! Иначе бедрено сгъване и разгъване. За корем коремни преси не стигат. трябва нещо за долните плочки-дигане на... краката от лег-вис-наклн, както искаш или клатене като патка наляво-надясно с дъмбел в едната ръка ( http://www.bb-team.org/exercise/1170 ) . За гъзо помага * Глутеус Мост (Повдигане на таза и седалището от тилен лег)
* Избутване на 45-градусова лег преса с акцент върху вътрешната част на бедрата
* Затваряне на бедра на Аддуктор машина
* Разтваряне на Абдуктор машина с акцент върху бедрата
* Хакен-клек
* Мъртва тяга
* Напади
* Клякане с щанга
* Лег-преса
* Бедрено сгъване
* Бедрено разгъване
и разбира се бягане. Може да пазиш НВД или да зимаш Л карнитин
ПП” Just_bb когато почнах да тичам нема си представа къв бицепс напрайх, да не ти говоря за мозъчните гънки, от които може би ... имаш нужда
Мнението беше редактирано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 23.08.07 21:12.
намали хранат като обем и солта,увели4и приема на вода. бъди търпелива,изисква се извесно време докато се види ефекта от коремните преси.аз ли4но за един месец с две по4ивки в седмицата си стегнах супер корема-правя 5 серии по 60повторения,само 4е не класи4еските коремни,а тези,при които се повдигат леко краката(около 45 градуса) от земята.ти запо4ни с 4 серии с по 40 повторения,смятам 4е ще ти помогне.
една е истината,в която се убедих за последните 3 години,4е квото и да прави6 търпение МУ Е МАЙКАТА. испех :)
25.08.07
18:02
казано от just_bb на 03.08.07, 12:22:
като ти4аш правиш обем а ти искаш да ги стегнеш така 4е по добре прави клекове лег прес и вси4ко за крака ... но с малки тежести над 20 повторения а ако искаш сила ве4е 5-6 повторения с големи тежести и така успех
Айде не обяснявай как тичането прави обем,а не ги стяга..
Тежестите RoX;)) Много ми се нравят на мене определено всички упражнения за крака,които се изпълняват с дъмбели.Различните видове клекове,плие и напади се отрязяват екстра на бедрата,както и на задните части.;)Няма да сгрешиш, ако ги направиш част от своятра тренировка.
27.08.07
07:55
като ти4аш правиш обем
В такъв случай тичай за да направиш обем на мозъка си. После малко нискокалорична храна и току виж си се сдобил с релеф на мозъка.
27.08.07
20:16
Прави напади, скачай на въже, бедрено сгъване, и коремни преси на шведска стена и си 6 точки. Изобщо недей да си правиш диети миети... няма смисъл ти си 55кг/175см, това е много добре балансирано тегло за момиче.
28.08.07
07:17
Не ве, нямаш нужда от диета. Пий си газирано, яж шоколад, набивай сладките на баба, зимай вафлички, не се лишавай от пържени картофки и чизбургери и ще вземеш да отслабнеш. Аре стига, тва са пълни глупости. Как ще отслабне без правилно хранене.
28.08.07
21:16
казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 28.08.07, 07:17:
Не ве, нямаш нужда от диета. Пий си газирано, яж шоколад, набивай сладките на баба, зимай вафлички, не се лишавай от пържени картофки и чизбургери и ще вземеш да отслабнеш. Аре стига, тва са пълни глупости. Как ще отслабне без правилно хранене.
Брей,брей,виждам,че си много стриктен в изискванията си! Сигурно спазваш някой невероятен хранителен и тренировъчен режим? Кажи си мерките.Нека се опитам да отгатна..хм..35 ръка,60 кг,175 ? Момичето наистина има правилните пропорции (55кг/175см) и далеч не се нуждае от стриктни диети или най-малкото, за да задържи тези си пропорции не се е хранила по написания от теб начин. Прекалено си краен в поста си.
П.П. пия кола,ям картофи и чийзбургери,сутрин закусвам с вафлички и не съм качил 1 излишен см на корем. Ако спортува достатъчно може да яде и по една крава на ден. Всичко е до приети/изразходени калории,а не до “яж пържени яйца,но да не стоят на котлона по малко от 15мин и по дълго от 16мин, тъй като след 16тата минута се просмукват с 2мл олио в повече,което в дългосрочен план води до инфаркт”.
30.08.07
07:55
Така е, но ако почне по гореспоменатата от мене “диета” да не мислиш че ще си запази добрите размери? Висок съм 174, тежа 64 и ръката ми е 31,5. Такива неща избягвам да ям, така че не ме критикувай. Ако си мисли че е слаба, нека да почне да яде такива неща и ще видиш след 6 месеца. казвам го, защото момичета иска да отслабне. Не че мерките и не са добри-напротив, добре си е , даже страхотно. Аз познавам един дет е 175 см и тежи 66кг и е много дебел, разплут и има голям процент мазнини. Мускулите му не изпъкват.
30.08.07
22:31
казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 27.08.07, 07:55:
като ти4аш правиш обем
В такъв случай тичай за да направиш обем на мозъка си. После малко нискокалорична храна и току виж си се сдобил с релеф на мозъка.
Ей 13Годишния фитнес-боец не мислиш ли че си прекалено злонамерен. Хубаво, прочел си малко статийки, но и ти не си про във фитнеса, а дори да си, това не те прави по-добър от който и да е!!! Всеки прави грешки от незнание. Сега из форума видях и доста галвотии, които ти си писал, ама не започвам веднага да ти пиша колко гладък ти е мозъка и как ще отслабнеш от олиото и шоколада.
Моля не спами, като няма какво да кажеш !!!
Сега относно темата: Аз съм твърдо ЗА тичането като начин за стягане. По-точно спринтовете, най-много стягат. От маратонното бягане се горят повече калории и е по-подходящо при сваляне. Тичането по стъпала стяга дупето, също като тичането по урва :)
BTW 175sm, 55kg са си супер мерки. даже мисля че трябва да качиш някое килце. Ако не те е срам би ли дала снимка... ;-)
Мнението беше редактирано от Martinakiss на 30.08.07 22:36.