Хранителен режим, цел - 1 Килограм на Седмица

25.08.07
18:28

Здравейте, от понеделник започвам да качвам маса и целта ми е да качвам към килограм на седмица. Реших да постна тук диетата, която сам си изготвих, за да може да я видите и евентуално коригирате.

I Ядене ~ 7 часа сутрин
  -  Бирена Мая 5, Витамин 1, Амино 2, 3 цели яйца, 2 картофа, чаша мляко

II Ядене ~ 9:30 часа сутрин
-  сандвич с шунка, 2 картофа

III Ядене ~ 12 часа на обяд
-  сандвич с шунка, 2 картофа

IV Ядене ~ 3 часа следобед, преди тренировка
-  Бирена Мая 5, 200 грама пилешко/свинско/телешко, ориз, салата, чаша мляко

Тренировка – 4 часа следобяд
-  Амино 2 в 4 без 15 и веднага след тренировка, шоколад/мед

V Ядене ~ 6 часа вечерта
  -  200 грама пилешко/свинско/телешко, ориз, салата, чаша мляко

VI Ядене ~ 9 часа вечерта
-  Бирена Мая 5, 150 грама риба тон, 2 картофа, чаша мляко

VII Ядене ~ 11 часа вечерта
  -  Амино 2, 200 грама извара, банан

Сън - 8 часа

Висок съм към 175см и в момента тежа около 60 килограма, тренирам отдавна и съм бил максимум 70 килограма, тъй че имам някаква мускулна памет :) Ще вдигам тежко, ям много(то се вижда от режима), искам големи резултати. През деня ще пия около 5 литра вода и 1 литър мляко, креатин правя 4 дена по 25 гр. и след това 8 седмици по 5 гр. сутрин и 5 гр. преди тренировка, след това 1 месец почивка и пак същия цикъл на креатина. Аминокиселини ми се събират по 8 хапа на ден.

Моля само за компетентни мнения, благодаря.

26.08.07
09:30

Бирената мая е страхотен избор. Подобрява еластичността на кожата и по този начин те предазва в известен смисъл от стрии. Няма да е зле да си вземеш и крем против стрий. Махни шунката, не яж шоколад, махай жълтъка, рибата тон ако ядеш НЕ ОТ КОНСЕРВИ! Ако е от консерви, я замени със скумрия или някоя друга. Макс 1 жълтък на ден! Мн са мазни и не се препоръчват дори за период на качване.

TB

26.08.07
10:32

Колко мускул мислиш, че ще има в този килограм за седмица? Според мен ще бъде малко.
Я да сметнем сега няколко месеца по 4кг на месец... Ще станеш огромен, но според мен само малка част от тези килограми ще са чиста мускулна маса.
Така си увеличаваш и периода за чистене после и става дълга и широка. Навсякъде пише, че при напреднали билдъри, номера с ММ става още по бавно, отколкото при начинаещи, така че внимавай в картинката ;)
Все пак пробвай 2 седмици и виж резултата. Измери се с метър преди това и после сравнявай.
Успех :)

26.08.07
14:03

По принцип последното ти ядене трябва да е 2 часа преди лягане! Банана вечерта го махни. Оф 8 хранения са много направи ги 5! Не можеш така да се тъпчеш кат свиня. Ще направиш мазнини без мускули.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1