Възстановявaне

DR

21.08.07
13:49

Здравейте,
От известно време тренирам усилено /разбирайте и често/. Иска ми се да знам какво е добре да пия след тренировка  за да  си подпомага възстановяването.

Програмата ми е следната .
Пон,ср, пет – Бокс – 1ч 30
Втр и четвр – фитнес – 20 мин загряващо кардио на пътеката и после 30 мин силова тренировка, но с леки тежести и 12 повторения.

Не качвам маса, даже искам да изчистя 3-4 кила, но не бързам – сега съм 171 см и  79 кг.

Какво е добре да пия за да се възстановявам по-добре и да си подобря метаболизма?

10x

Темата беше редактирана от Dragan на 21.08.07 13:57.

40 грама суроватъчен протеин и аминокиселини.

DR

21.08.07
18:14

10х :)

като каза аминокиселини тези някои дали ги е чувал и имат ли всичко необходимо - Dymatize Super Amino 4800

http://www.bodybuilding.com/store/dym/amino.html

Мнението беше редактирано от Dragan на 21.08.07 18:15.

По принцип като фирма Dymatize съм ги уважавал много. Преди известно време обаче се появи едно изследване на някой от протеините им и се оказа, че съдържанието не отговаря на обявеното. Оттогава... не ги препоръчвам.

DR

31.08.07
13:03

Аз ги взех вече и пия, за сега няма проблеми. не знам дали ми помагат нещо , но се надявам да не ми пречат:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1