в началото бяхме 5ма, сега следвам мотото “и сам войнът е войн” :)
Мнението беше редактирано от jalokin на 28.08.07 18:38.
Само един с мен идва редовно-имам още един приятел,но той е от Провадия и няма как да ходим с него :lol:
Приятеля ми :coolsmile: (момиче съм - бел.авт.)
Обаче да ви кажа забелязах едно много интересно нещо... Тази година завърших, тоест имах бал. Всички момчета от моя клас 4-5 месеца преди бала хукнаха на фитнес като невидели. Не знам какво пиха и какво правиха, но някои от тях добиха що-годе приличен вид. Нямам предвид вид на хора трениращи от години, но поне се постегнаха малко. Всички твърдяха, че ще продължават да се занимават с фитнес. Обясняваха ми как това било нещо много хубаво, как човек трябва да има воля и постоянство и т.н...
Сега - 3 месеца по-късно нито един от тях не е влизал във фитнес зала.... :roll:
vanisher що бре ?!
По темата - само 2ма редовни. Другите са на приливи и отливи..
07.09.07
21:34
Еми редовно двама ходят.
Иначе за останали нямам наблюдения, ама се скатават и не ходят..
И на повечето мотива им е или ги мързи или ще им се смеят..
Имам...към 10 сериозни приятели и всички ходят който иска да вярва :) даже имена ще ви кажа :) : руския,велизар,росен,ме4а,стойчо,кико,иван,нино,галин,мирослав :) :) :)И всичките са сериозни не се лигавят само в залата.
1
Все пак аз не мога никой да накарам да тренира и да се занимава със спорт не при сърце.В още за пръв път като стъпих в залата бяхме 4-5 човека,постепенно всеки се отказа един по един и останах само аз,после зарибих един приятел,с който тренираме и си помагаме в залата...та той е този 1,който написах.В момента и аз се готвя за бала,демек до тогава да постигна ено що годе добро ниво.
Трима приятели се зарибиха на едно, няколко месеца по-късно зарибиха и мен, а в момента само аз си ходя... Те уж пак ще почват, но да видим... Някак си ми се струва, че фитнеса и като цяло спорта е до време. Идва момент, когато нямаш време, или мотивация да продължиш. Като си почнал и докато си тренирал си бил на един акъл, по-късно на друг... Не бях се замислял до сега по темата и сега честно казано ми стана малко кофти :).
Мнението беше редактирано от ozo на 02.12.07 20:21.
казано от Финдо на 03.12.07, 12:07:
Който казва,че няма време-значи лъже.Няма волята и си намира причини.
Вероятно си прав - винаги може да отделиш 1 час, но има и друго. Мой познат ходеше много сериозно и от бая време. Едно лято бачка в САЩ и се върна с доста по-кофти тяло от както беше преди. Каза следното, което за мен обяснява, защо много хора спират да тренират: “При положение, че изкарваш по 150$ дневно, мислиш ли, че изобщо ще ти пука, че да речем ръката ти е спаднала”. Идва момент, когато други неща ти изграждат самочувствието и някак си не те интересува дали си се омазнил или пък си отслабнал - просто няма значение. Ще кажете - работата/ученето/ си е работа/учене/, парите са си пари, гаджетата гаджета, но защо и да не поддържаш красиво тяло - ами защото за повечето хора това няма почти никакво или направо никакво значение. Важното е какво имаш в главата и в джоба. Лично аз към момента не се и замислям да спирам фитнеса, но ми е ясно, че и това ще стане...
Мнението беше редактирано от ozo на 03.12.07 14:34.
Е кат станем пенсионери няма как да ходим на фитнес.. :Д Пък и пенсията ни няма да ни стига,за да се изхранваме :Д
Сега малко по-сериозно...всeки човек е различен,мен никога парите не могат да ми изградят самочувствие и не съм такъв,че да се фукам с пари,дори и да имам възможност.Аз също не мисля да спирам с фитнеса,вече съм пристрастен,за мен фитнеса е дрогата ми.Пък и искам да харесвам,това което виждам в огледалото.Чувствам се отлично физически...Дано дълги години да продължаме да се мъчим :Д
ми....имам приятели,които спортуват,но те са много несериозни , приятелките ми само се правят ,че ходят-през седмица-2 я се домъкнат на тренировка ,я-не . Не говоря само за фитнеса....
Редовен-само един!
А повечето зимата почиват и оставят тренировките за през пролетта и лятото. :smirk:
Мнението беше редактирано от Zlatina на 04.12.07 10:27.
казано от Zlatina на 04.12.07, 10:26:
Редовен-само един!
А повечето зимата почиват и оставят тренировките за през пролетта и лятото. :smirk:
тип един месец преди морето:”абе,кво да правя,че да се стегна до морето след месец?Мога да ходя на фитнес само събота”
ЕДИТ:”Ама ако може да изчиста само гърдите,но същевременно да кача и маса”
Мнението беше редактирано от Финдо на 04.12.07 12:38.
Финдо,
добави и “ама само малко да се стегна, не искам да ставам нек’ъв огромен....” ;)
Никой...........сам съм като...........не знам какво! Добре че са няколко колеги от работата, та ходим в служебния фитнес и ми дават малко стимул, но си нямам никой, който да ме надъхва.
18.12.07
19:47
Точно като автора на темата и аз имам само един приятел който се мярка по-редовно в залата.
19.12.07
07:42
Ами имам 4-ма редовни приятела и в залата съм се запознал с повечето момчета, а имам и няколко приятели, които са несериозни и идват когато им скимне.