27.08.07
18:27
Онзи ден се претеглих и излязох цели 55кг, а бях 53. На натрупване мусколна маса от силовите
тренировки ли се дължи това или може би защото за две седмици бях спряла да тренирам.В момента
имам наистина доста изтощителни тренировки+малко кардио не ям сладки неща, хляб доста рядко и то само след тежка тренировка.
И понеже сега съм малко болна мога да ям едва по два пъти на ден и то по доста малко, но не
намалявам теглото си.Рано или късно ще видя ли ефект върху колограмите си с помощта на силовите
тренировки+скачането на важе?
P.S. Sorry ако има подобни теми и темата не е за тук. 8-/
27.08.07
18:50
Ами като не тренира 2 седмици, откъде да дойде тая мускулна маса? :)
Може да си задържала вода (ако пиеш много и ядеш солено).
И аз се чудя на килограмите си, защото играят с +/- 1 на седмица, но Четвъртък отивам да се меря с калипер и после чак след 1 месец.
Така най-точно ще се види мускулна маса ли качвам, или само маса :)
Мнението беше редактирано от tbby на 27.08.07 18:51.
27.08.07
18:54
Eпа ще се мъчим по всякъв начин да свалиме, пък вземе да свалиме нещо :lol: :snake:
01.09.07
22:35
определено на тези 2 кг има и мускулна маса!
не си мислете, че когато тренирате покачвате мускулна маса, напротив това става в процеса на почивка и възстановяване!
общо казано като тренираме губим да ре4ем 3 грама от даден мускул, в процеса на възстановяване тялото си връща тези 3 грама +още 1 резерва ! така бавано по бавно мускулите нарастват!
айде успех!
02.09.07
17:59
Вчера се претеглих на електронен канатар, който изчисли че тежа пак 53кг и че съм висока 162см, смятам че тези 2кг
са се дължали повече на течности, но все пак да сваля 3кг няма да ми е никак излишно ;)
Стига с тия кантари! :-)
И аз моя искам да го хвърля на боклука, но сърце не ми дава. Сериозно - не гледай само показанията, гледай се в огледалото. Може дори да качиш на тегло или изобщо да не мръднеш, а сланините да са си заминали малко по-малко. Разликата между мас и тежест е огромна, както разбрах и много се радвах... ;-P
Успех!
03.09.07
15:00
2кг нищо са, обади се когато станат 5! Аз всеки ден си лакатуша от 64 сутринта до 65-6 вечерта. Заради течностите и храната е. tbby тва дет викаш ши са мериш ти показва колко % мазнини и колко % мм ли имаш? Ако да, кажи къде има такива.
03.09.07
16:01
Мне това не показва такива проценти, а просто колко тежиш без да се уточнява някаква мускулна маса ли е или мазнини.
03.09.07
18:04
Е , едва ли може да се качи на 100 % чисто , винаги си има и известен процент мазнини , колкото и малък да е той.
Както каза winnie , гледай резултата в огледалото , а не кантара. Всичко е от храната през деня и течностите.
п.с- два дни бях на Варна , за да си търся квартира ,нередовно хранене и бях на много -ккал, върнах се 2.5 кг по малко...
03.09.07
18:33
Ще ви послушам и повече ще гледам огледалото, а не кантара. Обаче вече 7дена не съм тренирала, поради здравословни проблеми и се чувствам като ‘’дроб’’ :( и май малко прекалих със сладкото, щото ми е слабост кво да напаравя, но другата седмица като се върна в залата ще си върна тонуса ;)
Мнението беше редактирано от sportno_gadJe на 03.09.07 18:34.
04.09.07
20:01
казано от Alkorin на 02.09.07, 10:17:
Като ядеш по 2 пъти метаболизма ти е нисък така че не можеш да сваляш.
Абсолютно вярно като се храниш само по 2 пъти на ден организма забавя метаболизма за да не умреш от глад това е един вид защитен механизъм и заради него не можеш да свалиш кила...