27.08.07
17:38
Здравейте,наскоро ми казаха ,че имало някакви витамини(които са събрани заедно на едно място),на прах и топели мазнините,без дори да се налага да ходиш на фитнес.Ако някой знае нещо подобно и от къде да си го закупя ще бъда много благодарна.
27.08.07
17:56
На мен лично не ми се вярва да има продукт , който да гори мазнините без кардио тренировка и диета. Обикновенно това са измислици на Веестелешоп.
казано от Pavlina на 27.08.07, 17:38:
Здравейте,наскоро ми казаха ,че имало някакви витамини(които са събрани заедно на едно място),на прах и топели мазнините,без дори да се налага да ходиш на фитнес.Ако някой знае нещо подобно и от къде да си го закупя ще бъда много благодарна.
Те такова чудо ...немаааааа....Не се заблуждавй :bug:
казано от Don Corleone на 27.08.07, 17:56:
На мен лично не ми се вярва да има продукт , който да гори мазнините без кардио тренировка и диета. Обикновенно това са измислици на Веестелешоп.
Не казвай не ми се вярва, ами директно кажи - НЯМА ТАКОВА ЧУДО !
п.с. бъди малко по-уверен
п.с.2 - гледаш утре във вестниците и ТВите взели открили такова ЧУДО :-P
Има бе, тези витамини са супер секретна извънземна технология, донесена от друга планета. С тяхна помощ дори да ядеш до пръсване торти, шоколади и каквото още ти се яде и да спиш по цял ден, пак топиш мазнини. Обаче извънземните нарочно не искат да ни я дадат за масово ползване, за да държат човечеството дебело и един ден като решат да се преселят на Земята, да ни завладеят по - лесно :lol:
Сериозно, ако имаше такова нещо, щеше ли да има толкова дебели хора? Нищо не става без да положиш усилия, това го има само в приказките (и рекламите). Не търсете вълшебни хапчета и прахчета, щото няма такива. Дори професионалните културисти с цялата си химия пазят зверска диета, за да стопят мазнините, то ако ставаше само с витамини....
казано от Петко К на 27.08.07, 18:56:
Има бе, тези витамини са супер секретна извънземна технология, донесена от друга планета.
Тук малко бъркаш всичко е заговор на военните ... :)~~
Да оставим шегата с витамините за горене на мазнини на страни ами да питам по-сериозен въпрос-какви точно витамини е добре да се приемат.Знам,че всеки витамин си изпълнява някъква функция-има ли витамин който помага примерно за разтежа на мускулите абе за нещо свързано с фитнес :)
27.08.07
21:02
Да, казва се витмин Ж-елание и също така витамин П-остоянство ;)
По темата... Аз пия на Центрум витамини с Лутеин. През ден, а като ги свърша - пауза 1 месец.
27.08.07
21:54
.......................................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 04.10.07 00:27.
28.08.07
08:20
казано от Pavlina на 27.08.07, 17:38:
Някой май те е излъгал жестоко.
Няма такива работи.
Добре де,разбрах,не ми се нахвърляйте всички де...аз не разбирам от тези неща.
Ааа нищо лично, ние тука .... сме ...... абе такива сме си.
Ако нещо друго не ти е ясно си питай смело.
или други такива предавания !
30.08.07
09:23
По Веестелешоп продават тигани ,ножове и такива работи ама да продават хапчета за отслабване не съм чувал и виждал. :coolsmirk: