Витамини за горене за мазнини!!!!

27.08.07
17:38

Здравейте,наскоро ми казаха ,че имало някакви витамини(които са събрани заедно на едно място),на прах и топели мазнините,без дори да се налага да ходиш на фитнес.Ако някой знае нещо подобно и от къде да си го закупя ще бъда много благодарна.

DC

27.08.07
17:56

На мен лично не ми се вярва да има продукт , който да гори мазнините без кардио тренировка и диета. Обикновенно това са измислици на Веестелешоп.

27.08.07
18:35

казано от Pavlina на 27.08.07, 17:38:

Здравейте,наскоро ми казаха ,че имало някакви витамини(които са събрани заедно на едно място),на прах и топели мазнините,без дори да се налага да ходиш на фитнес.Ако някой знае нещо подобно и от къде да си го закупя ще бъда много благодарна.

Те такова чудо ...немаааааа....Не се заблуждавй :bug:

27.08.07
18:41

казано от Don Corleone на 27.08.07, 17:56:

На мен лично не ми се вярва да има продукт , който да гори мазнините без кардио тренировка и диета. Обикновенно това са измислици на Веестелешоп.

Не казвай не ми се вярва, ами директно кажи - НЯМА ТАКОВА ЧУДО !

п.с. бъди малко по-уверен
п.с.2 - гледаш утре във вестниците и ТВите взели открили такова ЧУДО  :-P

27.08.07
18:56

Има бе, тези витамини са супер секретна извънземна технология, донесена от друга планета. С тяхна помощ дори да ядеш до пръсване торти, шоколади и каквото още ти се яде и да спиш по цял ден, пак топиш мазнини. Обаче извънземните нарочно не искат да ни я дадат за масово ползване, за да държат човечеството дебело и един ден като решат да се преселят на Земята, да ни завладеят по - лесно  :lol:
Сериозно, ако имаше такова нещо, щеше ли да има толкова дебели хора? Нищо не става без да положиш усилия, това го има само в приказките (и рекламите). Не търсете вълшебни хапчета и прахчета, щото няма такива. Дори професионалните културисти с цялата си химия пазят зверска диета, за да стопят мазнините, то ако ставаше само с витамини....

27.08.07
20:07

казано от Петко К на 27.08.07, 18:56:

Има бе, тези витамини са супер секретна извънземна технология, донесена от друга планета.

Тук малко бъркаш всичко  е заговор на военните ... :)~~

27.08.07
20:32

Да оставим шегата с витамините за горене на мазнини на страни ами да питам по-сериозен въпрос-какви точно витамини е добре да се приемат.Знам,че всеки витамин си изпълнява някъква функция-има ли витамин който помага примерно за разтежа на мускулите абе за нещо свързано с фитнес :)

TB

27.08.07
21:02

Да, казва се витмин Ж-елание и също така витамин П-остоянство ;)
По темата... Аз пия на Центрум витамини с Лутеин. През ден, а като ги свърша - пауза 1 месец.

27.08.07
21:21

Да тея витамини ги пия 8 месеца вече :) -хубави са много

КЙ

27.08.07
21:54

.......................................

Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 04.10.07 00:27.

FZ

28.08.07
08:20

казано от Pavlina на 27.08.07, 17:38:

Някой май те е излъгал жестоко.
Няма такива работи.

29.08.07
11:03

Добре де,разбрах,не ми се нахвърляйте всички де...аз не разбирам от тези неща.

29.08.07
13:07

Ааа нищо лично, ние тука .... сме ...... абе такива сме си.
Ако нещо друго не ти е ясно си питай смело.

29.08.07
20:00

или други такива предавания !

FZ

30.08.07
09:23

По Веестелешоп продават тигани ,ножове и такива работи ама да продават хапчета за отслабване не съм чувал и виждал. :coolsmirk:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1