Коя от тези две добавки ще ми свърши по-добра работа?

08.08.07
12:56

Значи с фитнес се занимавам от около два месеца. Успоредно пия гейнер/протеин + креатин. Преди си купих протеин PRO 90 Gold на Нутрим, изпих една кутия и сега пия гейнер Super Mass Gain на същата фирма.

Целта ми е да кача маса (и мускулна и обща маса). С една дума килца ми трябват :lol:  .

Въпроса ми е кой от двата продукта е по-добър за качване на маса при условия на средно интензивни тренировки? Тук изчетох доста, но има противоречиви мнения и не успях да стигна до краен извод.

09.08.07
17:18

Не знам дали си чел темата за изследването на ПроГолд...Но ако се абстрахираме от марката, която ползваш, аз бих ти препоръчал да пиеш както гейнер, така и млечно-яйчен протеин. Гейнер сутрин и след тренировка, протеина вечер или в случай, че нямаш възможност да се храниш. Не забравяй обаче, че храната е много по-важна от добавките и не трябва никога те да са за сметка на яденето.

27.08.07
19:00

може и да не се съглсиш със мен но аз мисля че—>Нутрим=кофти продукт

FZ

28.08.07
08:27

казано от RZArector на 08.08.07, 12:56:

Значи с фитнес се занимавам от около два месеца. Успоредно пия гейнер/протеин + креатин. Преди си купих протеин PRO 90 Gold на Нутрим, изпих една кутия и сега пия гейнер Super Mass Gain на същата фирма.

Целта ми е да кача маса (и мускулна и обща маса). С една дума килца ми трябват :lol:  .

Въпроса ми е кой от двата продукта е по-добър за качване на маса при условия на средно интензивни тренировки? Тук изчетох доста, но има противоречиви мнения и не успях да стигна до краен извод.

Второто

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1