кантар мерещ мазнини, мускулна маса, вода, костна тъкан

28.09.06
19:28

Виждал съм кантари които мерят мазнините и водата в тялото но за мускулна маса и костна тъкан несъм. От къде да си купя такъв?

28.09.06
21:23

В СТЗ ? От метро.Обаче са ала бала работа.
Но ако не ти трябват коректни стойности, а само да сравняваш дали имаш промяна - може и да ти свърши работа :twisted:

28.08.07
08:59

Някой може ли да ме светне как вървят обикновените електрони кантари за тегло само.И от каде мога да си взема по качествен.Ако има значение тежа 90 кг.Трябва ми нещо , което да е точно и да не се разваля бързо.

28.08.07
09:36

Би трябвало в ТСМ магазините да има такива джаджи , и в магазини за бяла техника може би  8-/

11

14.05.08
15:45

казано от VictuS на 28.08.07, 08:59:

Някой може ли да ме светне как вървят обикновените електрони кантари за тегло само.И от каде мога да си взема по качествен.Ако има значение тежа 90 кг.Трябва ми нещо , което да е точно и да не се разваля бързо.

Така като гледам по сайтовете ти до 100 кг можеш и аз 5-10 да си намериш ;) Вече ако искаш да мериш друго освен тегло почват от 100 нагоре, но те са само мастна и мускулна тъкан, което все пак ти върши доста добра работа.

Иначе ми е страшно странно как става така само да стъпиш на кантарчето и да зацепи какво има в цялото ти тяло, айде мазнините и водата как да е, дори мускулите, но костите ... Каква всъщност им е точноста на тези удоволствия :) И дали мога някъде да си платя да се премеря еднократно, защото знам че костите са ми доста по масивни от нормално и искам да го проверя :) Някой ако разполага с такова чудо да драсне едно ЛС, само 110кг съм :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1