Остри болко в глезена

28.08.07
14:30

Имам болки отзад на крака, 3-4 сантиметра над петата. Мисля че нещо е разтегнато, защото когато ходя и стъпалото сключва ъгъл 75 градуса с крака започват много остри болки. Смятам засега да го мажа с фастум Гел. Препоръки за ходене на лекар не приемам, и аз бих се сетил затва. То ще е като резервен план.

28.08.07
16:04

Ахилесовото сухожиелие се намира там, както го описваш. Както сам каза - иди на лекар. Много важно сухожилие е това (то кое не е важно де), но много бавно зараства.

29.08.07
03:24

Вече не ма боли толкова. Ама може и да отида.
ПП: Забрайх една подробност-мърдам си го спокойно стъпалото без да ма боли. Само когато го натоваря-като стъпя на него и го свия ма заболява.
ПП2: А как е възможно, след като неска не съм мърдал навън. Просто някъде към 11 почна ма боли. Иначе вечерта само излизах и даже бях забравил за тва, щот не ме болеше. Още не съм се мазал с нещо. Не мисля че е сериозно.
ПП3:След експеримент разбрах че докато ходя не ме боли. Само когато си напъна много напред краката и то малко ма боли. Дано да мине че утре сам на тренировка...

Мнението беше редактирано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 29.08.07 03:34.

30.08.07
12:31

Вече ми мина напълно. Да питам от какво може да е станало според вас?

Имал си разтегнато сухожилие,ахилесово при това.Може да си го претоварил от фитнеса,или си играл футбол,баскетбол и т.н.,може също да си стъпил на криво,или пък нещо да се е възпалило.

RE

01.09.07
22:18

щом ти е минало добре!
от всичко може да стане дори и без да тренираш. ако си стъпил с по голям натиск на пръстите на крака и си го разтегнал няма начин да не те боли.футболистите 4есто получават такива разтежения, но задължително по4иват известно време!

03.09.07
10:38

Хора не бях ходил на фитнес от седмица, да не говорим че не бях играл нито футбол нито баскет. Само малко карате де, там бая се разтягаме. Важното е че ми мина :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1