27.08.07
10:18
Здравейте,
От една седмица пия преди лягане казеин на NOW и не мога да спя вечер!
Разбивам го в блендер с 250мл. вода + малко степче за вкус.
Не знам внушавам ли си, но се въртя като пумпал и заспивам в 3-4ч чак.
Дали има начин да е от казеина?
Снощи нарочно не пих и си заспах като пич.
Някой идеи?
Не би трябвало да е от протейна , може да е от нещо друго ( не си бил на тренировка или си почивал, кафе или куп други)
Моя начин е ако се въртиш повече от 15-20 мин ставаш пускаш един от нощните канали и натам е ясно ...
27.08.07
14:11
Ами точно, че няма друга логична причина.
Тренировки не пропускам, кафе пия само сутрин...
Абе Събота цял ден работих по един проект и доста се уморих и ми се спеше много.
След казеина се ококорих и пак се въртях сума време... Странна работа.
Писал си,пиеш тоя казеин с 250мл вода и малко степче.Ето моята идея.Изпий същия казеин,по същото време само с водата без степчето.И виж какво ще стане.Пак ли ще има проблем.
28.08.07
13:52
Може да е от нерви , нещо..Някакви проблеми ...Някой друг който го е пил да каже дали и при него е същата ситуация.Мислех и аз да си го зимам.Съмнява ме да е от казеина.
29.08.07
03:40
Пак казвам - няма логична причина. Няма нерви, всичко е спокойно. Пари има, жени, колата не се е развалила, работата върви + изпада още странично.
Абе всичко е ток и жица :)
Снощи го пих с нат. сок от праскова и си заспах нормално. Стана супер вкусно, като нектарите едно време. Дали не е от скапаното степче?
@Миро
Човече, тая гадост само с вода се не пие :) Ще върна поръчката, а хич не съм гнуслив...
Предполагам,че може да има връзка със степчето.В тия неща степчета,разни концентрати за разреждане слагат предполагам разни консерванти, подсладители,оцветители и прочее.Не е сигурно спазва ли се точно дозировката.Може да станат и грешки.Някои хора са по-чувствителни към разни вещества,други по-малко.Също така трябва да си сигурен,че с черния дроб и бъбреците всичко ти е наред.От двата органа може да се получи забавено обработване и изхвърляне на различни вещества.При приемането им може да има една пикова концентрация в кръвта и разни смущения свързани с това.Предполагам си здрав вътрешно,ти си знаеш.Вечер използвай естествени подсладители.
29.08.07
06:02
Миро, благодаря ти, че се опитваш да ми помогнеш.
Снощи пак го пих със сок и нямаше проблем. Даже става вкусно (да не повярва човек).
Предполагам е от степчето... Яд ме е, че изхвърлих опаковката и не видях що за стока е.
Само сутрин като стана и пикая доста, но предполагам е нормално, при положение, че не се будя през нощта да я свърша тази работа.
29.08.07
07:01
Ако стоиш до късно на компа ти и си легнеш веднага след като го изключиш, примерно си лягаш в 12 като преди това си ползвал комп няма как да заспиш веднага. ;)