Качване на килограми - 189*см 69кг

29.08.07
04:57

Здравейте,
почнах от около месец и половина да ям много сериозно, но наблягах на въглехидратите ... ядях много картофи, ориз и овесени ядки (сварени с прясно мляко).
Бях 63кг, а сега съм 69-70кг.
Знам, че протеините са ми малко дневно ... незнам точно, но си мисля, че приемам 90-100грама дневно.
В момента ям сусамов тахан+мед+хляб за закуска, след това продължамвам 2 яденета ориз или картофи, после едно леко хранене пак  малко тахан и вечер пак наблягам на въглехидратите. С картофите консумирам и месо ... незнам в какви количества.
Целта ми е да качвам по 1.5-2 кг месечно.
Тренирам 3-4 пъти седмично.
Как трябва да променя диетата си ... ако може и да кажете някакви по-евтини и горе-долу качествени протеини, защото парите за добавките са ми проблем.
Да взема протеини или Mega Mass Gainer(протеин + въглехидрати)?
Мисля да си взема и креатин, защото преди съм приемал и ми влияеше добре.

PS. Бях объркал ... не 179 съм висок, а 189 :)

Темата беше редактирана от piNky на 29.08.07 09:58.

28.08.07
21:37

Значи толкова мн въглехидрати не е мн добре. Яж яйца и повече пилешко, риба, червено месо. Също така 350гр извара на ден са 60гр. протеин ;) . А пък е и евтина. Взимай кашкавалена високомаслена, другата е боклук. Също не е зле да включиш малко зеленчуци. www.nowbg.com има качествени протеини на добри цени. От гейнър няма смисъл, по-добре протеин само и въглехидрати от яденето. Все пак само сутрин взимаш над 100гр. въгл. Ядките за 60 или 70 на сто. Хляба има мн въглехидрати, картофите и орзиа също. Просто ще вземеш да станеш като свиня :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1