15.08.07
12:38
такива които не спират да се итересуват от мнението на всички около тях(даже и непознати)и не спират да си мислят как изглежат в другите очи (демек такива дето няма нищо естествено в поведението им )
мен лично ме отвращават :) приятелите ти трябва да те харесват заради това кето си...
Всеки човек има комплекси. Такъв, който го отрича, просто лъже. Може да не се сещащ в момента, но имаш комплекси и това е нормално. За хората, които плащат данък обществено мнение...за тях си е. За какво да ги мразя.
След кандидатстването попаднах в училище със съученици яко комплексари. Аз съм висок 1.90 а рапоните от моя клас са между 1.65 и 1.70 много ми завиждат че съм висок и все гледат да истъкнат някаква причина че е по хубаво да си нисък.
сиг наи-омразните компексари са тия които си изкарват комплексите върху другите на мен не ми се е случвало поне последните 3-4 години
иначе аз мразя : скейтари, блейдари, рапъри, секви смъкнати, пяници, емота и тн и тн а бе пропадналите хора са ми гнусни :) и всеки които не иска хубава дългокрака жена с големи цици и стегнато дупе, хубава скъпа кола независимо дали спортна или лимунзина и маса пари ми е антипатичен :Д
Toлкова ехидно и не-комплексарско. Май уцели темата.
Сега вече, всички знаем.
Като един Терминатор се завърна, като един Феникс се въздигна от пепелта и я каза - Великата Истина.
Аз съм Гошо, гошо е Номер 1, защото е Гошо, а вие не сте, защото не сте Гошо.
Обаче идва логичния въпрос:
“Защо се чувствам недооценен и защо това предизвиква арогантността ми.”
Защото всички са 60 килограмови завистливи злобари?м?
По-здрави, а дано и по-порастнали.
Мнението беше редактирано от 6th на 20.08.07 15:50.
21.08.07
17:54
Тази тема влиза в “Топ 5 на най-безмислените теми във форума”.
казано от GH0$T на 15.08.07, 13:54:
Пуснете тема : Мразите ли хора който пускат такива теми? >:-(
Аха,по-комплексарско от това здраве му кажи :snake:
23.08.07
11:50
Абе стига за кво да се обсъждат такива хора като то обществото ги отритва и без това-те са смешници в очите на хората и следователно аутсайдери..тва е.
28.08.07
15:16
Мисля че това е точното място за тази тема : Бисери от форума
Който има желание, да я постне там.
Мен пък комплексарите ме кефят колко са жалки.
Имам един приятел, които постоянно се базика с височината си(1,68) и това много ме радва :) Много широко скроен човек, за разлика от един друг, които гледа как винаги да се изтъкне по-добър от теб, без да вижда колко е смешен и банален-еми комплексарче.
П.С. ^Mad^ Поне си откровен ;-) Въпреки че не съм съгласен с мнението ти. Всеки има правото да бъде какъвто иска!
Мнението беше редактирано от Martinakiss на 28.08.07 15:20.
Здравейте,
не мога да повярвам че станаха вече близо 4 години откакто влязох за първи път в зала :-) и от близо година не съм писала в този форум....
Темата ме грабна главно заради поредицата от интересни събития в живота ми напоследък... :red:
Накратко, в стечение на обсточтелствата попаднах в една от най-коплексарските страни по моя лична преценка... САЩ!
Вярвайте ми тук комплексарите не само живеят супер , но и на обществото не му пука...за тях...
Във възраствата група 18-23 , в която попадам и аз, тук в Щатите има прекалено много комплексари... :coolgrin: Писна ми от прищевки и комплекси... :zip:
Момчетата пият за да се покажат, но накрая яко се омазват... Момичетата пият за да се докажат и накрая разказват за изживяванията си през безпаметните нощи...
Лудница...Налага се да показваме какво означава да се пие като българин....
както и да е... по темата... ооо, да мразч комплексарите макар и аз да си имам своите комплекси...искам да вметна,че има съществна разлика между хора с комплекси и комплексари :)