19.08.07
19:46
аз лично след фитнеса се прибирам ям малко мед и си пускам някое сериалче от компа и гледам докато минат 20 - 30 мин за да ям и пак лягам докато си почина
А аз лично нищо конкретно не правя.
Вчера например след фитнеса, бях на кафе с един приятел за час - два, отскочих до вкъщи да се преоблека, после ходих до студентски град да карам картинг с едни хора, след това на кафе със същите хора, после се прибрах в Люлин и тука пак на кафе с други хора до към 23 часа, след това се прибрах в къщи, мотах се из форумите малко, довърших си инсталацията на компютъра (смених Vista с ХР) и към 3 часа си легнах да спя.
19.08.07
20:47
След тренировка ям :cheese: и се размазвам някъде, докато почивам.
Цъкъм джаги и малко билярд, полафя си малко с пича с който хода на фитнес и се прибера.
19.08.07
21:26
Прибирам се, ям и лягам.
20.08.07
06:51
Веднага след тренировка пия декстроза, протеин, амино. Прибирам се - едно душче, праскам една дота, след час хапвам хубаво и веднага излизам на кафенце. :-P
Зависи от това кое време е . Ако съм на работа след работа в залата и от там на масата от масата на компа и от там в леглото.
Ако съм 1ва смяна на даскало се прибирам ям и удрям една дрямка от час и половина полсле накъдето видя . Втора смяна ме убива щото след тренировка спя в даскалото на пресекулки :)
20.08.07
09:32
Ям и отивам на работа.
След фитнес се прибирам къпя се 2 часа след края на тренировката (засичам си ги) ям стоя на компа и лягам да похъркам малко. %-P
Петко К- съсед:)
По темата- всеки път различно,не правя едни и същи неща всеки път- освен да се изкъпя и да хапна;)
набивам си инжекциите и в банята :))))))))
сериозно - в банята и после ...... както се случи
казано от Vladimir8507 на 20.08.07, 09:32:
Ям и отивам на работа.
И аз това правя и то по най-бързия начин.Много свободни има тука бре.Направо завиждам :coolcheese:
21.08.07
10:54
след тренировка,пия протеина къпя се по4ина си половин 4ас и след 20 мин запо4вам да хапвам после пак полегна 1 4ас и към 7 4аса на работа следобед и така до 3 4аса сутринта след това се прибирам лягам и към 12 се събуждам закусвам ровя се из форумите и към 14.30 на тренировка и така
21.08.07
10:58
казано от Петко К на 19.08.07, 20:43:
А аз лично нищо конкретно не правя.
Вчера например след фитнеса, бях на кафе с един приятел за час - два, отскочих до вкъщи да се преоблека, после ходих до студентски град да карам картинг с едни хора, след това на кафе със същите хора, после се прибрах в Люлин и тука пак на кафе с други хора до към 23 часа, след това се прибрах в къщи, мотах се из форумите малко, довърших си инсталацията на компютъра (смених Vista с ХР) и към 3 часа си легнах да спя.
Петко беше споменал и в едно друго мнение за съня ли4но за себе си 4е не се нуждаеш от толкова много сън и 4е са ти достатъ4ни малко 4асове сън.Винаги ли си лягаш в 3 сутринта и в колко ставаш как се 4устваш възстановяване и т.н. не ти ли пре4и на тренировката.
Не съм казал, че се нуждая от малко часове, рядко ми стигат 6-7 часа сън за да съм напълно свеж. В 3 часа си легнах в събота и спах почти до 12 часа, иначе си лягам в 1-2 часа и ставам в 8-9. Не спя чак толкова малко.
21.08.07
18:02
Прибирам се,пия си протеина,къпя се и се виждам с мойта приятелка и оттам или лентяйстваме у нас и влизам в ролята на готвач, или отиваме към центъра и хапвам нещо по път.
21.08.07
20:21
Аз лично след трен. удрям 60 грама мед , след което си вземем един душ с хладка вода , няма нищо по хубаво от приятния душ след тренировка ;)
казано от Don Corleone на 21.08.07, 20:21:
Аз лично след трен. удрям 60 грама мед , след което си вземем един душ с хладка вода , няма нищо по хубаво от приятния душ след тренировка ;)
Тва за душа съм съгласен !
29.08.07
11:38
Пия протеинов шейк и се разлагам пред пц-то и форумите (ако нямам нещо важно за вършене). След 1-2-3 часа хапвам и повле накъдето ме дръпне нощния живот :)
казано от Jousi на 27.08.07, 12:23:
Душче, хапване и евентуално на кафенце ...
Душ, добавки, храна, приятелката ми...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.08.07 16:59.
Сега съм на комптеми взех сериозен звяр Core Duo E6850 и го пържа здраво
бтв вече съм на 4000 Mhz
31.08.07
13:19
Тренирам сутрин,прибирам се наобяд,спя като заклан до към 4,после ям,слушам музика и вечерта кафенце