Креатин

29.08.07
11:29

Искам да попитам каква  е разликата между креатин-монохидрата и кре-алкалин или 3-креатин малат? Кое действа по добре ?  Знам само че тези последните 2 са някакви специализирани формули нищи повече не се споменава за тях ...

FZ

29.08.07
12:52

казано от HouseSoul на 29.08.07, 11:29:

Искам да попитам каква  е разликата между креатин-монохидрата и кре-алкалин или 3-креатин малат? Кое действа по добре ?  Знам само че тези последните 2 са някакви специализирани формули нищи повече не се споменава за тях ...

Креатин монохидрат-най -осезаемо покачване на маса ,сила , издръжливост.
Три-креатин малат- по-бърз синтез на АТФ и по - качествено усвояване.
Кре-алкалин-тава е буферен креатин , който цял и невредим минава през стомаха и изцяло се усвоява от мускулната тъкан.

29.08.07
13:38

Ясно! А горе-долу да ми дадете някакви ориентировачни цени? И ако някой ги е пил да каже дали ги е харесал, ми казаха, че Кре-алкалин и Тре-креатин-а не били много разпространени, защото не били достатъчно тествани и даже някой билдъри не били доволни, особено от БГ продуктите! Малко повече инфо плс :)

29.08.07
19:52

Че кой е доволен от БГ добавки :lol: . За повече инфо виж www.nowbg.com внос от Щатите добри цени и качество.

29.08.07
21:18

Да е така си е ... Аз лично ползвам PNC-Europe и ОN ;) Та интересуват ме тези продукти които съм посочил по-горе ... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1