24.07.07
09:55
3 дни седмично тренирам бодибилдинг и 3 дни карате.
тренирам за качване на маса, за сила, за здраве.
както се сещате е трудно да се качва маса при този режим.
хубавото е че поне качвам чисто :).
дават ми се до 200 лева месечно за добавки.
дайте някой комбинация. примерно: сутрин суроватъчен, преди тренировка креатин + глутамин, след тренировка еди какво си. преди лягане еди какво си. в 3 през нещо какво и т.н. :)
въпреки, че качвам трудно не се азглеждам по гейнърите.
и всичката тази комбинация по възможност да не е вредна за бъбреци, черен дроб, слезка и т.н.
Аз лично никъде не съм виждал и чел за вредна хранителна добавка,иначе след ставане от сън суроватъчен протеин,преди тренировка креатин,след тренировка суроватъчен протеин+креатин+глутамин преди лягане казейн или млечнояйчен протеин+глутамин.
24.07.07
12:21
а протеин преди тренировка не е ли пак добре
26.07.07
05:13
казано от gigitas на 24.07.07, 11:48:
Аз лично никъде не съм виждал и чел за вредна хранителна добавка,иначе след ставане от сън суроватъчен протеин,преди тренировка креатин,след тренировка суроватъчен протеин+креатин+глутамин преди лягане казейн или млечнояйчен протеин+глутамин.
напално си прав и аз не сам чул за вредна хранителна добавка може да се каже даже че са полезни.
30.08.07
19:50
Искам да питам един питбул преди тренировка по карате ще ме тонизира ли? В него има таурин.
казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 30.08.07, 19:50:
Искам да питам един питбул преди тренировка по карате ще ме тонизира ли? В него има таурин.
Питбула е боклук, няма смисъл от него, защото първо, че съдържанието на таурин е много малко и второ има доста бързи въглехидрати, които не са за предпочитане, ако искаш тонизираща напитка си вземи по-добре редбул или шарк, те със сигурност ще те ободрят.