30.08.07
21:25
Значи изправен съм пред една голяма дилема за мен. Креатин или протеин да си взема?
Маса качвам много бавно, но сигурно. Силата ми е проблем- бахти направих 34 ръка, 75 кг. :) а още дигам с 24кг на бицепсовото сгъване от седеж, 55кг от лег и 40кг клек(започнах да го правя по-късн0 в тренировъчния си етап). Това са килограмите, с които си правя работните серии,не максимума.
За мен това са слаби постижения, но пък целта ми е яко, стройно тяло, не чак толкова сила.
Моля помогнете!
Бюджет 100лв.
Спрял съм се на протеина на Now за 96лв. 5 либри и ако си взимам ще е той.
Относно креатина не знам какъв точно да си взема. Бих послушал вашето мнение за марка/качество/цена. Повече от 50лв./500гр. за креатин не давам!!!
Креатин + протеин ще бъде най-добре. Ако можеш си вземи и глутамин.
Протеина можеш или да го вземеш от някой магазин или да го поръчаш от интернет - по-евтино излиза.
Креаин и за 30лв. можеш да си вземеш някой приличен: на Weider 250g. е 25лв. Креатин-а на Biotech не е лош - цената му е приблизително колкото на Weider.
Вносния глутамин е скъп и е по-вероятно да нямаш мари за него, но ако не бързаш, можеш да посъбереш. Другия вариант е да вземеш българския глутамин на Power Food. Евтин е и има ефект - лично съм го ползвал.
31.08.07
09:17
казано от No_WaY на 30.08.07, 21:25:
Значи изправен съм пред една голяма дилема за мен. Креатин или протеин да си взема?
Маса качвам много бавно, но сигурно. Силата ми е проблем- бахти направих 34 ръка, 75 кг. :) а още дигам с 24кг на бицепсовото сгъване от седеж, 55кг от лег и 40кг клек(започнах да го правя по-късн0 в тренировъчния си етап). Това са килограмите, с които си правя работните серии,не максимума.
За мен това са слаби постижения, но пък целта ми е яко, стройно тяло, не чак толкова сила.
Моля помогнете!Бюджет 100лв.
Относно креатина не знам какъв точно да си взема. Бих послушал вашето мнение за марка/качество/цена. Повече от 50лв./500гр. за креатин не давам!!!
Вземи и двете .
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/13607/
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 31.08.07 09:19.
казано от No_WaY на 30.08.07, 21:25:
Моля помогнете!Бюджет 100лв.
Вземи си креатина пак на NOW - 600 грама струват 50 лева - цената е повече от добра, а като качество ще останеш доволен...