19.11.04
14:49
Аз вчера започнах само плодове и чай (без захар) да видя до къде ще стигна:) :?
Ами нали знаеш “онази” програма за отслабване: плодове и секс... ако няма резултат спираш плодовете :wink:
19.11.04
14:07
Хахахаха аз съм я чувал тая диета ама е за секс и чай, обаче става кофти ако не обичаш чай :wink:
19.11.04
14:18
Хубавото на всичките тея диети е, че секса присъства :D , а я си представете, че бяха само чай или само кисело мляко :?
19.11.04
14:23
:oops: Е то какво иначе му остава на човек?
19.11.04
14:27
То както е тръгнало да отворим една темичка - “Секс”! :wink:
пс. Ти си яж банана аз отивам за сливи :D
Ае к’во стана с тая тема :?: :D Пишете в “тренировки за сексапил” ако искате :D
Ще зема аз да предложа на сакса да щракне некоя секцийка така по “апетитна”, че у тоя форума май има бая излишен тестостерон :shock: :idea: 8) :lol:
Ето ви интересната темичка. Само не прекалявайте с чата и се придържайте към новата тема. Enjoy :)
Mr_Muskul
19.11.04
15:40
Предлагам ви или да опитаме смислен диалог, или кофата. Нито заглавието е заглавие, нито темата има някакъв смисъл, нито е в подходящия раздел.
19.11.04
15:43
В Кофата! Аз не мога да си обясня изобщо това какво прави тука след като мистър мускул я заключи?
Абе аз си мислех, че отделил няколко няколко мнеия в нова тема, ама.
Иначе Евала!! :D
Нека темата да остане така, може да стане интересен лаф :wink:
kaloiancho
Ми хубаво. Лаф да става :D
Мненията до тука са апсолютно безмиселни. :) Та темата е обсъждана много пъту във форума ,но по по-интелигентен начин. Растърсете се и ще намерите инфо по въпроса.
по-здрави
Добавих нов отговор (”не съм правил ххх от абитуриентската на хитлер насам...”) за да не изкривяваме статистическото проучване и “оценката да бъде състоятелна и неизместена” (взел съм си статистиката в университета със 6 =)
очаквам да се гласува честно =)
15.12.04
21:15
[quote author=“Leo”]Добавих нов отговор (”не съм правил ххх от абитуриентската на хитлер насам...”) за да не изкривяваме статистическото проучване и “оценката да бъде състоятелна и неизместена”
Аве той Хитлер май не е завършил....
Тя самата тема си е несериозна и провокира =)
Щом веднъж е пусната и още не е в архива, отговорите трябва съответстват на заглавието =) т.е. весело да става =)
Обаче виж хората са си искренни и веднага гласуваха на новият отговор. :)
по-здрави
16.12.04
07:29
малко по сериозно дайте да се върнем на темата.
незнам за вас обаче аз лично ако до третия ден не изчукам някоя женка или не ръкоблудствам направо откачам.за добро или за лошо така съм устроен просто на третия ден чувствам болка в тестисите(все едно някой ми ги стиска) и ако не освободя напрежението става лошо защото наистина много откачам,говоря в буквалния смисъл.
не, не =) тук говорим за контакт с другия пол =) ръкоблудството сме го обсъждали в други теми...
а иначе... повечето млади и здрави мъже са устроени по начина, който описа =)
16.12.04
12:32
Ами така де в ххх е истината. Човек трябва да освобождава напрежението. При мъжете всички знаем как е, нека се включат и малко жени да чуем и тяхното мнение по въпроса - за ххх и фитнеса де.
няма =) тук сме само HardCore (да му се недвиди и многосмислената дума :D ) момчета
17.12.04
16:12
Без секс немога
:wink:
:lol:
17.12.04
17:25
Е момчета от кога ръчната се брои за секс?
[quote author=“head_hunter”]Е момчета от кога ръчната се брои за секс?
Една ръчна е половин секс но две ръчни не правят секс
18.12.04
02:41
Ръчната не е секс но поне ми става по леко когато нямам друга алтернатива.Какво да правя аз съм на свободна практика :D ако не друго то поне има разнообразие. 8)
един приятел казва (включително и пред гаджето си :D ): “Ръчната е за удоволствие, жената е за престиж” :D
а друг, че “това е най-безопасната форма на секс - няма болести, няма бебта =) “
а се и сетих за това, което пише под тази картинка...