02.09.07
08:33
Здравейте скоро имах един протеин на Нутрим обаче май нищо не става от него дори след 10тина дни започна много гадно да смърди сега съм решил да си взема някакъв на БИОГЕЙМ защото колкото и да е разбрах че са доста по-добри от Нутрим и въпроса ми е да ми препоръчате някакъв който наистина да качва килограми и да е качествен.
Предварително Ви Благодаря за вниманието :)
02.09.07
09:50
казано от watron на 02.09.07, 08:33:
Здравейте скоро имах един протеин на Нутрим обаче май нищо не става от него дори след 10тина дни започна много гадно да смърди сега съм решил да си взема някакъв на БИОГЕЙМ защото колкото и да е разбрах че са доста по-добри от Нутрим и въпроса ми е да ми препоръчате някакъв който наистина да качва килограми и да е качествен.
Предварително Ви Благодаря за вниманието :)
На твое място не бих зимал нито един от тези.За тези пари си земи ядене.Не си заслужава да даваш пари за нищо.Избягвай българските.Това е съвет,ако искаш си зимай биогейм,обаче за мен това са си хвърлени пари.
хах за жалост БГ продуктите за с много лошо качество ! Нищо не очаквай! Вземи си МРП на Optimum Nitrution ама е малко скъпичак (доста де) ама супер мноо качих от него ... поне знам за какво съм си дал парите ...
Не разчитай много на българските продукти, но от опит глава не боли - просто ще се убедиш в съветите “не на българското!!!”. Най-приемливата цена на суроватъчен протеин според мен е на Ултимейт - 85лв. за 5 либри (вече 4 месеца пия от него и съм доволен донякъде). Но иначе фаворизирам Оптимум (взимал съм го и съм бил по-доволен от Ултимейт, но тогава взимах и доста други добавки), Чемпиън Нютришън, а по думите на колегите от форума NOW също имат много силни продукти. Тези марки обаче не излизат много “тънко”, като се вътят ок. 50 лв. килото.