Протеин или Креатин?

DI

02.09.07
12:07

Мисля да си зема няква добавка, досега не сам зимал добавки и незнам кво да зема!
Казаха ми да си зема суроватачен протеин... какъв по точно да зема и да го комбинирам ли с нещо? разполагам с 60-70 лв!

02.09.07
13:30

Ами ориентировъчно ще ти кажа, че 1 кило вносен протеин е ок.50лв. От тук насетне си избираш марка - Оптимум, Чемпиън, Юнивърсъл, Нау, Ултимейт, Спорт фарма, Био фит, МЛО... Взиамш колкото може повече от суроватъчния протеин и пиеш по 1 доза преди и след тренировка. Като посъбереш пак пари - взимашп аминокиселини, глутамин, креатин ако искаш...

DI

02.09.07
13:48

Значи като за начало само протеинче да си зема и после други добавки така ли?

02.09.07
14:48

Ако финансово си подготвен можеш да започнеш и с повече...но идеята не е да пиеш протеин и аминокиселини 1 месец и после 1 месец да събираш пари и да не пиеш нищо, а е по-добре да си пиеш поне протеина постоянно (лично мнение).

DI

02.09.07
15:16

Ами уча не си изкарвам аз парите., но имам собствени кам 700 лв не ми пречи да давам по 50-60 лв на месец два!

07.09.07
20:00

Виж си и храненето,защото ако не ти е наред и по 100 лв за протеин да даваш,няма да има ефект,само ще си дадеш парите на вятъра.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1