Добавки какво мислите за тия?

01.09.07
23:50

Кои от следните добавки ще ми свършат по добра работа ,

Анимал Пъмп , Анимал стак2 или Анимал м-стак една от тези добавки мисля да я комбинирам с Анимал пак , BSN Nitrix i 100% Whey Gold Standard Protein на ОН.Какво мислите ще се получи ли нещо ?

мерси предварително!!! :)

Нитрикс не е толкова добър, анимал пак е малко излизашен ... горе долу си си изхарчил парите ей така ... Вземи си Анимал Пъмп-а и протеина на Оптимум. Нитрикс е азот, пъмп - също. Анимал М-стак си е боклук, а Стак2 едва ли ще даде голям ефект.

ВИ

02.09.07
10:36

Нитрикса не съм съгласен, че не е добър. При някои не работи токова добре, но при повечето дава доста изразен ефект.

02.09.07
11:20

Анимал М-стак с Анимал Пак по принцип става добра система изпитана от доста билдери ... има отрицателни мнения  и много положителни обаче ... Аз в момента съм на  М-стак с Пак и Пъмп едновременно + МРП протейн на ON и резултатите са наистина потресаващи :) Имам си и сила и много маса качвам ... Есте хранителния ти режим трябва да е на ниво иначе нищо не очаквай ...

Защо ми се струва, че при теб ефектът идва от Пъмп-а и протеина.. :)

02.09.07
17:19

Да, но не само защото преди това бях правил само пъмп с протеин (не помня какъв беше, на ON нещо пак) и ефекта беше по малък значително, но все пак всеки организъм освоява продуктите по различен начин...

Мнението беше редактирано от HouseSoul на 02.09.07 17:22.

03.09.07
00:15

Да комбинирам Пъмп с Протеина на ОН само това ли?Искам да кача чиста ММ и Сила. Имам добър режим на хранене но вече става по бавно и реших да взимам добавки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1