02.09.07
18:49
Treniram xud. gimnastika, no za edin mesec po4ivka nabelqh mn. Molq vi kajete mi nqkakva dieta za da otslabna
Петко К - прочети правилата, прочети малки теми из форума преди да питаш и пиши на кирилица!
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 27.09.07 14:52.
Според мен е от това че не си съобразила това че си спряла тррнировки с хранителния си режим . Като си тренирала си изгаряла много повече ккал отколкото сега и съответно като си спряла е трябвало да намалиш приема на ккал защото като не ги гориш те се трупат . Прочети из форум и сайта и саа ще разбереш кое е най доброто за теб ;) .Най добре продължи тренировки ако можеш ;) .
А и съм убеден, че не си качила толкова много, колкото си мислиш, просто средите на художествена гимнастика и балет сте малко по-чувствителни на тема килограми. Щом тренираш от дълго време, значи че започнеш ли тренировките, ще върнеш бързо формата си, разбира се, може да намалиш малко въглехидратите, ако наистина има нужда от сваляне. А и зависи на кое си качила...може да е за добро :-P
ПО-здрави
03.09.07
09:50
До колкото знам килограмите качени в кратък период поради някоя пречина като стрес, неправилно хранене, преяждане се топят много лесно, така че не се притеснявай.
03.09.07
18:08
А и зависи на какво казваш “много” . Аз много казвам на 10 кг , а ти едва ли си качила повече от 2-3 .
Не се обиждай , ама като ви знам вас жените , 1 кг в повече и става международенй проблем ;)
Вкарай кардио и НВД и за месец - два всичко ще си дойде на мястото ;)