03.09.07
18:23
Здравеите.От извесно време имам 4увството 4е костите на десния крак ме болят .тренирам фитнес и футбол .от 1-ви август ми по4на подготовката и ми се налага6е да тренирам 3-пути на ден (2 футбол и 1 фитнес). Вазможно ли е ад е от пренатоварване . Болката е ” тъпа” и не е само когато ступвам . Когато раздвижа и загрея добре болката от6умява но 6том свар6а тренировка отново запо4ва.Какво ми има и как да я преодолея .Мисля да взема рибено масло или калции но нз последния месец сум бил на витамини.Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:55.
казано от samoten на 03.09.07, 18:23:
Здравеите.От извесно време имам 4увството 4е костите на десния крак ме болят .тренирам фитнес и футбол .от 1-ви август ми по4на подготовката и ми се налага6е да тренирам 3-пути на ден (2 футбол и 1 фитнес). Вазможно ли е ад е от пренатоварване . Болката е ” тъпа” и не е само когато ступвам . Когато раздвижа и загрея добре болката от6умява но 6том свар6а тренировка отново запо4ва.Какво ми има и как да я преодолея .Мисля да взема рибено масло или калции но нз последния месец сум бил на витамини.Благодаря предварително.
От къде си?
03.09.07
22:46
дай повече описание къде точно те боли, че така не става ясно!
калция иначе може да си го вземеш - няма да навреди, а и повиши приема на белтъци!
Мнението беше редактирано от realityman на 03.09.07 22:47.
04.09.07
08:38
Ами боли ме то4но коста пред прасеца . Цялата кост я 4увствам 4е ме боли и наи-много ме боли в една определена то4ка .Една тупа полка.От 4ирпан съм .аха ами освен 6те взема калции мерси зза отговора.
04.09.07
13:25
Оле, за да та боли там трябва да та е сгазил камион! Тва е подбедрената кост както го описваш и тя е най-твърдата в човешкото тяло. По принцип кикбоксьорите и тайбоксьорите блокират кикове към краката точно с тази част, защото там боли най-малко. Не е зле да се консултираш с лекар. Може би наистина е от пренатоварване.
04.09.07
18:08
аха Ами то освен 4е ме боли то4но там осе6там една несигорност малко е трудно за описване но сеино4е коста ми няма да ме издаржи.Аз преди ма4 карам лекарят да гозамразява за да мога да го изкам но.. наистина трябва да ида. мерси за отговорите.
04.09.07
20:52
Да ти кажа и мен са ме болели по принцип здрави и големи кости. В 100% от моите случаи е от пренатоварване и с малко почивка се оправям.