Спортен празник Якоруда

Спортния празник ще се проведе на 07.09.2007 г. от 19:00 часа в големия салон на читалище “Свобода”. Той е част от големите тържества организирани по случай 43 години от обявяването на Якоруда за град. Любителите на спорта ще могат да се насладят на силови демонстрации и много изненади. Гост на събитието ще бъде многократния абсолютен шампион по културизъм Димитър Димитров.
Организатори:
община Якоруда
Ахмед Шуганов - финалист на първия “Surviver” - България
спортен клуб “Космос” гр. Якоруда
магазин хранителни добавки за спортисти - “Body World” гр. Разлог

Още инфо тук: http://www.bgtrener.info/portal/bodyworld/deinost/

FZ

03.09.07
14:45

Поздравления на Ахмед за магазина. :coolsmile:

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 03.09.07 14:46.

03.09.07
20:43

Ахмет е голям човек в буквалния и в преносния смисъм. Много му се кефех и още ме е яд че не спечели Сървайвър!

04.09.07
14:44

И мен ме кефеше, но бях за Нели, тъй като тя наистина доказа че е по-добра. Неможеш да спечелиш Сървайвър без да си спечелил Тотем за неприкосновеност поне веднъж. Се пак тея дет гласуваха ги питаха “кой е по-достоен” а не “Кой ва кефи повечее” . Отделно че имаше полова дескриминация, състезанията бяха женски повечето.

FZ

05.09.07
10:58

И мен ме е яд , че не спечели той.
Ама т`ва е положението ........

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1