няколко въпроса...

DI

04.09.07
20:49

Значи всех протеин ultra WheyPro tWf 55 лева 1 килограм-Добър ли е?
Казаха ми да го пия преди и след тренировка...но веднага след тренировка ли?
В колко вода да го развтарам?
Благодаря...

04.09.07
21:39

не знам какво е twf, ама щом е 55 лв. килото значи е вносен, което е добре...пий преди и след тренировка около 30-40 мин. протеина, разтворен в около 300мл. вода.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.09.07 21:42.

DI

04.09.07
21:42

И след тренировка ли 30-40 мин. защото някаде четох,че някой пил веднага след тренировката?

04.09.07
21:47

По принцип за 55 тряа е добър, ама тея про голд 90 на Нутрим са по 20лв 400 или 500 гр и излиза почти толкова ;)

05.09.07
07:24

казано от DiaVolLo на 04.09.07, 21:42:

И след тренировка ли 30-40 мин. защото някаде четох,че някой пил веднага след тренировката?

Еми, ако си пише на кутията, взимаш го веднага, ако не пише - 30 мин. след тренировка е ОК.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.09.07 07:25.

DI

05.09.07
07:58

Mix 1-2 slightly rounded scoops with 6-12 ounces of your beverage of choice.On training days take a minimum of two serving daily,
with one serving within 45 minutes after training and the other serving between meals.On non-trainingdays take at least one serving daile between meals.
Това пише за изполването!ако може някой да ми помогне с превода ще съм му благодарен!

“Разбийте 1-2 равни лъжички с 6-12 унции(виж си сам в гоогле какво е отношението унции:грам че съм забравил) с напитка по избор(има се предвид вода или мляко. Не вярвам с бира да става ;) ). В тренировъчни дни взимайте минимум 2 дози на ден, едната не повече от 45 минути след тренировка и другата между храненията. В нетренировъчни дни взимайте най - малко една доза между храненията.”

DI

06.09.07
08:47

Мерси...
А дали ще е проблем ако в тренировъчния ден едната доза е преди тренировката,а не между храненията?
Човека в магазина каза да пия преди и след тренировка,а в не тренировъчен ден сутринта като закуся!
Още един въпрос имам...след като го разтворя в 300мл. вода после цялата смес става 2 чаши....всичко ли да изпия?

Мнението беше редактирано от DiaVolLo на 06.09.07 09:20.

Всичко пиеш. Правилно ти е казал човека в магазина. Аз обаче предпочитам да се пие сутрин след ставане веднага за да предотвратиш катаболните процеси и липсата на аминокиселини в тялото след сън.

06.09.07
10:07

Мисля,че дори в в тренировъчния ден,ако пие 2 дози първата му трябва да е сутрин на гладно.Ако иска да взема и една доза  преди тренировка ,но за мен лично не е задължително.Суроватката е най-добре на гладно и веднага след тренировка.

Съгласен съм с Jay_C

DI

06.09.07
14:28

Е ти ми казваш да пия сутрин на гладно, а оня пич от магазина казва след като сам закусил да го пия! Също каза ПРЕДИ и СЛЕД тренировка!

Всеки си има теория и си я защитава. В целия тоя спорт е така. Пак казвам аз ти препоръчвам да го пиеш на гладно след ставане и след тренировка. Дозата преди тренировка е опционална.

DI

07.09.07
08:01

А след тренировка задължително ли е веднага се пие, защото нямам възможност да го пия веднага!Трябват ми 30-40 минути докато се прибера,понякога и повече

Някакво шейкърче нямаш ли? В него си слагаш дозичката и само доливаш вода когато искаш. Защото 40 мин. ми се виждат много. Иначе може да не е веднага. Да кажем 20 мин. след тренировка става.

DI

07.09.07
13:23

Еми ще трябва да измисля нещо,защото с тия рейсове понякога и час не мога да се прибера.Ами ако си го разтвора в нас и след тренировката го изпия става ли или се губи ефекта след като престои?

Не трябва да стои във вода дълго време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1