Шкембе

CO

04.09.07
19:52

на 17 години съм, 165 - 65, мезоморф съм...не спазвам диети..качвам добре, но имам шкембе
още е малко и в зародиш но искам да го махна
ако обичате не ми препоръчвайте диети и такива работи, няма да ги погледна...кажете какво да правя с коремните примерно...с тежест без тежест..как да махна шкембето?

04.09.07
21:02

Коремни преси това му е майката! В моята зала има един много добър уред, който ще ти свърши работа, но не му знам името. :) . Друго важно нещо е храната. За да ти се образува шкембе някаде хранителния режим (ако имаш такъв) ти куца. Яж по здарвословни харни плодове и зеленчуци!!

04.09.07
21:17

Тичането сутрин на гладно  му е майката!(без диета няма да стане)

04.09.07
21:18

Велоергометър - 30 мин. сутрин нагладно или веднага след тренировка + диета.

04.09.07
22:01

Ако ядеш кото искаш не стаа. авирекс, и в моята зала има някъв уред от скоро... Значи нещо сядаш, слагаш си краката като за бедрено разгъване и хващаш някво там над раменете и си нагласяш тежестите и се свиваш, мн е яко. Значи самоо коремни нема стане, трябва и дигане на крака от лег/вис за долната част. Иначе бягането е мн добро.

04.09.07
22:22

Бих ти препоръчал комбинацията коремни преси и вдигане на крака от лег/вис. Тоест - правиш 1 серия коремни и 1 серия вдигане без почивка помежду им. Въпросната комбинация стяга шкембета доста добре :) Ако проблемът се увеличи, може да атакуваш коремните мускули с 3-4 упражнения, както другите проблемни мускули.

CO

05.09.07
06:42

Благодаря за съветите, диети и бягания и сваляния през ума не ми минават, ще си играя повечко с коремните иии...няма да ям до пръсване,  :)

05.09.07
07:39

казано от Cord на 05.09.07, 06:42:

Благодаря за съветите, диети и бягания и сваляния през ума не ми минават, ще си играя повечко с коремните иии...няма да ям до пръсване,  :)

Да,и ще ти порасне.Успех.Ако искаш наистина да го свалиш послушай МОНСТАРА.

CO

05.09.07
07:41

e da ma ako go poslusham moga da otslabna cqlostno, a tova ne go iskam
Кирилица!

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.09.07 08:15.

05.09.07
09:36

Добре, де, не е нужно да слага отслабването като приоритет, за да се премахне малко коремни мазнини. Може и с класически упражнения да се постигне сепарация и релефност най-вече на горните и долните коремни мускули. След време добавя упражнения за коси коремни мускули (страничните). Въпреки това е добре да се включи кардио в тренировката за маса, поради ред причини, които са били обсъждани неведнъж.

CO

05.09.07
09:58

не мисля че имам нужда от кардио, при положение че дори до магазина като ходя ходя с колелото(истинското)

всеки ден карам адски много

а бтв имам бегло оформени горни плочки а долу съвсем леко слойче сланинка а другото може да е от разширен стомах

CO

05.09.07
09:59

а и може би сега като искам да махна шкембето не му е момента да отказвам цигарите ?

09.09.07
14:44

да и на мене проблема ми е шкумбакаи трябва да се правят повече коремни

09.09.07
15:30

Колкото и коремни преси да правиш на каквито и да е уреди без диета няма да махнеш шкембето, корема няма да ти е толкова отпуснат но над мускулите отдолу ще плуват бая мазнини.А за цигарите какво да кажа има един виц дето е точно на място - един решава да отказва цигарите и се похвалва на приятеля си и приятеля му му вика: “А отказването от цигарите е най - лесното нещо на света аз ги отказвам по 2-3 месечно” :) , така че ако си знаеш че не си достатъчно силен да доведеш нещата докрай изобщо не се захващай, но ако си решил твърдо без да се замозалъгваш само да успокояваш съвеста си проучи нещата нещата първо виж какво би ти помогнало и действай решително.

09.07.14
09:31

Моля ви помогнете.На 16г. съм и  имам шкембе.Висок съм 165 и съм 65кг .Та въпросът ми е как мога да го махна. Всеки ден тренирам правя по 6-7 серии лицеви опори коремни преси също права по 5-6 серии. Проблемът ми е ,че в долната част на стомаха ми е голямо.Искам да го махна както и паласките ако някой може да помогне ще се радвам много.Благодаря предварително!! :)

Мнението беше редактирано от Петко К на 09.07.14 09:36.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1