05.09.07
08:11
Преди десетина дена си взех от магазина на Оптимум продукта CGT 10, за тези които не знаят какво е - комбиниран креатин, глутамин и таурин. В общи линии скъп продукт, но съм слушал хубави неща за него. Чета си отзад етикета, смятам си наум колко евентуално би ми излязло да си ги купя отделно - прежалих се. Е да, ама не. С целия си акъл съм гледал българския етикет залепен отзад където пише - 600 гр и съм си правил сметката на базата на него. Без да погледна, че на кутията пише 1 lb. или 454 г. :coolgrin:
В случая аз съм си за бой, че се минах толкова елементарно, но като съвет - винаги гледайте английските етикети!
Темата беше редактирана от vlade на 05.09.07 08:12.
05.09.07
10:24
Откриваш топлата вода май :) Винаги четете етикета на производителя. Нашите етикети ги пишат само некадърници май... Да не говорим, че увеличават дозите на прием, за да свършва по-бързо суплемента
Дааам :) В случая на БГ етикета - “Дневна доза - 2 чаени лъжички (20 гр.)”. Actual serving size - 15 gr. Лъжат те с малко, но от сърце ;)
Мнението беше редактирано от vlade на 05.09.07 10:33.
05.09.07
10:55
казано от vlade на 05.09.07, 08:11:
Преди десетина дена си взех от магазина на Оптимум продукта CGT 10, за тези които не знаят какво е - комбиниран креатин, глутамин и таурин. В общи линии скъп продукт, но съм слушал хубави неща за него. Чета си отзад етикета, смятам си наум колко евентуално би ми излязло да си ги купя отделно - прежалих се. Е да, ама не. С целия си акъл съм гледал българския етикет залепен отзад където пише - 600 гр и съм си правил сметката на базата на него. Без да погледна, че на кутията пише 1 lb. или 454 г. :coolgrin:
В случая аз съм си за бой, че се минах толкова елементарно, но като съвет - винаги гледайте английските етикети!
Този продукт се предлага в опаковки от по 450 гр и 600 гр.
Сигурно по погрешка са залепили на този от 450 гр български етикет , който е бил предназначен за опаковката от 600 гр.
Случва се човек да сгреши , няма безгрешни хора. :coolsmile:
05.09.07
11:09
Някои грешат нарочно >:(
05.09.07
11:22
Не ми се вярва да е било нарочно , по скоро грешката е станала от невнимание. :coolsmirk:
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 05.09.07 11:23.
Абе етикета малко ме бърка( българския де) ма те да не лепват чак такива цени на добавките ...
05.09.07
23:10
Не пийте добавки по бг етикет. Винаги може да намерите информация как е правилно да се взима - интернет, приятели фитнесджии, консултанти в магазини...