dnevnika na ico

Темата е заключена.

05.09.07
14:15

Hi na vsi4ki,az sam edni ” zavurnal”  se vav vitness zanimaniata.Zavurnal se za6toto biah prekratil trenirovki blizo 6-7 godini :bug: kude ot murzel,kude ot niamane na vreme .I sega sled tejka operacia na kolianoto ot 1 mesec, pak se zanimavam s tozi za men lubim sport “drugo ne sam treniral” Visok sam 183 sm. teja 90kg. slava bogu ne sam loi, rukata mi e 38sm. Treniram prez den s tejesti s koito moga da napravia 3 serii po 7-8 povtorenia, iam vsi4ko no gledam dane prekaliavam sas sladki i gazirani napitki.Predi i sled trenirofka pia po 5-7 gr. kreatin-monohidrat,ami tova e za sega ot men uspeh.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 17:30.

05.09.07
14:18

Здравейте аз съм “завърнал” се във фитнес заниманията,защото бях прекъснал тренировки 6-7г. къде от мързел,къде от нямане на време.Сега от 1 месец пак се занимавам,с този за мен любим спорт”друго не съм тренирал” слава богу не съм само лой и си възвръщам формата.Висок съм 183см. тежа 90кг.ръката ми е 38см. не е много но има време :-) Тренирам през ден с тежести с които мога да направя 3серии по 7-8повторения,ям всичко но гледам да не прекалявам със сладки и газирано.Преди и след тренировка пия по 5-7гр. креатин-монохидрат ами това е то мен успех.

Мнението беше редактирано от icohg на 06.09.07 14:59.

05.09.07
14:35

Преведи си нещата на кирилица, за да не трия темата.

казано от Петко К на 05.09.07, 14:35:

Преведи си нещата на кирилица, за да не трия темата.

Топло посрещане на завърналия се :D

казано от icohg на 05.09.07, 14:18:

казано от icohg на 05.09.07, 14:15:

Hi na vsi4ki,az sam edni ” zavurnal”  se vav vitness zanimaniata.Zavurnal se za6toto biah prekratil trenirovki blizo 6-7 godini :bug: kude ot murzel,kude ot niamane na vreme .I sega sled tejka operacia na kolianoto ot 1 mesec, pak se zanimavam s tozi za men lubim sport “drugo ne sam treniral” Visok sam 183 sm. teja 90kg. slava bogu ne sam loi, rukata mi e 38sm. Treniram prez den s tejesti s koito moga da napravia 3 serii po 7-8 povtorenia, iam vsi4ko no gledam dane prekaliavam sas sladki i gazirani napitki.Predi i sled trenirofka pia po 5-7 gr. kreatin-monohidrat,ami tova e za sega ot men uspeh.

Edno eda iska6,vtoro e da moje6,treto i 4etvurto e da go napravi6

@icohg, знаеш ли кое е петото и шестото на мотото, което каза? :) Успех на дневника ти пожелавам!

06.09.07
15:02

казано от icohg на 05.09.07, 14:18:

Здравейте аз съм “завърнал” се във фитнес заниманията,защото бях прекъснал тренировки 6-7г. къде от мързел,къде от нямане на време.Сега от 1 месец пак се занимавам,с този за мен любим спорт”друго не съм тренирал” слава богу не съм само лой и си възвръщам формата.Висок съм 183см. тежа 90кг.ръката ми е 38см. не е много но има време :-) Тренирам през ден с тежести с които мога да направя 3серии по 7-8повторения,ям всичко но гледам да не прекалявам със сладки и газирано.Преди и след тренировка пия по 5-7гр. креатин-монохидрат ами това е то мен успех.

Едно е да искаш,второ е да можеш,трето и четвърто е да го направиш.

06.09.07
19:03

Интересното е че:
1. много хора тренират през ден и правят серии по 8 повторения
2. не ядат сладки и не пият газирани
3. ядат със сигурност по-правилно от тебе
Според мене от този дневник няма никаква полза, защото според мене всички правят така, даже и по-правилно(не ядат кото им падне)

07.09.07
06:54

Ок пич
1 Аз от месец тренирам и влизам във форма.
2 Сега правя само това но след време ще променя нещата.
3 Този дневник е мой и аз споделям с всички какво правя.
4 Мисля че не си ти този които ще казва от какво има смисъл и от какво не.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1