Да взимам ли креатин?

IK

07.09.07
05:55

Здрасти, имам 1 въпрос. На 15 години съм имам проблеми с бъбреците (камъни в бъбреците), моля някой който разбира да ми каже дали мога да пия креатин или не е препоръчително и ако има дори най малък риск за нещо да ми го кажете плзз !!!

Не го пий. Той е вероятно да натовари бъбреците ти, а те и без това са увредени.

FZ

07.09.07
09:01

казано от Ikvotva на 07.09.07, 05:55:

Здрасти, имам 1 въпрос. На 15 години съм имам проблеми с бъбреците (камъни в бъбреците), моля някой който разбира да ми каже дали мога да пия креатин или не е препоръчително и ако има дори най малък риск за нещо да ми го кажете плзз !!!

Не го взимай.

Никакъв креатин. Може на телешко да наблягаш - в него има креатин (4гр/кг), което няма да ти натовари бъбреците.

И задъжително пий доста вода. Е доста доста към 5 литра на ден да има. При проблеми с бъбреците това е най - малкото което може да направиш.

RE

07.09.07
21:28

не пий креатин щом имаш проблем, може да си докараш бъбречна криза!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1