Протеин

BB

07.09.07
14:13

На 15 години съм и ходя на фитнес от 4 месеца ,като от 1 месец зимам суроватачен протеин след тренировка и мисля да започна да пия протеин по 2 пъти дневно.Посъветваите ме какво количество да зимам като за моята възраст и кога (преди и след тренировка или ?) Ако е от значение висок съм 174см и съм 64 кг.

07.09.07
14:20

Ми зависи от храненето ти,но аз примерно го зимам след ставане и след тренировка.В почивните дни само след ставане.Зависи попринцип...Коя марка е протеина ако не е тайна ?

BB

07.09.07
14:46

На Нутрим е протеина , а до храненето не се ограничавам и не пазя диети като гледам да имам поне 1 хранене на ден което да включва телешко или пилешко.

Веднага след ставане и след тренировка. Като почиваш - веднага след ставане и между някои от последните хранения за деня.

BB

07.09.07
15:17

Няма някакви рискове да се повредя нешто нали? хах :) . И другото което искам да попитам е че от суповатачния не се качва мазно нали ?

Няма какво да увредиш. И да, от суроватката не се качва мазно. ОБАЧЕ трябва да ти кажа нещо гадно... Твоя викаш, че е на Нутрим. Демек български. А там положението е сложно. Надали има и 50% протеин.

BB

07.09.07
15:45

Ами ще можеш ли да ми кажеш някоя добра марка която да е до към 35-40 лева кутията и да ми издържи 20-30 дена или нещо от сорта.

FA

07.09.07
16:34

Пробвай продукта на Нутрим ако не останеш доволен тогава го смени !

BB

07.09.07
16:51

Продукта на Нутрим ама виж кво казва Жорку че в тва 50% протеин няма ... трябва да го пия 1000 години за да има ефект ...

07.09.07
22:30

казано от bbnewb на 07.09.07, 16:51:

Продукта на Нутрим ама виж кво казва Жорку че в тва 50% протеин няма ... трябва да го пия 1000 години за да има ефект ...

хехе
Не се шашкай де. :)
Ефект ще имаш и без продукта на нутрим. Той може само да те подпомогне, ако ще и със своите 50% протеиново съдържание.
Ако разчиташ, че само хранителните добавки ще ти докарат ефект..къде си тръгнал въобще?
Така и така си го купувал - или го консумирай или го изхвърли.
Другия път, ще разпиташ преди покупката.

Успех.

BB

08.09.07
07:35

Не че разчитам само на протеина но поне да пия нещо качествено със което да има по добър резултат а не някво нишесте.

08.09.07
15:17

Ами западните протеини вървят около 50лв. килото... Това ще ти стигне за около 15-16 дена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1