04.09.07
17:25
Утре ще се разходя в центъра и искам да си купя ръкавици (с изрязани пръсти за фитнес). Ако може да ми кажете къде се продавата в центъра и дали си заслужава да давам пари за това. Смятам че ще ми вършат работа, защото в залата, в която тренирам повечето ръкохватки са истъркани , а като се изпотя желязото се хлъзга. И последно 10 лв дали ще ми свършат работа.
Темата беше редактирана от Петко К на 06.01.10 22:55.
04.09.07
19:44
Къде се продават ли-ми в магазина :lol: . Значи аз мога да кажа че съм спец по ръкавичките :coolsmirk: . Продават се в пикадили също и в специализирани магазини за колела и там разни части за колела-във всички такива магазини има. Ако искаш обикновени ръкавици си приготви 10-15лева, а ако искаш от хубавите-вземи си Shimano с гел. Те са към 20 камъка ;) и се продават само в колоездачни магазини. Иначе за по-простите ръкавички пак на шимано и ДРАГ(понякога пишат ДРАГОМИР) са хубави и са БГ производство, в София се правят. На Драг обикновените(каквито имам аз) са с двойно покритие на дланта, а има и едни други без марка, каквито също имам, но те не са хубави. Ако искаш пък може да си вземеш от тея дет са покрити на дланта, а по останалата част на ръката са с мрежички, много са удобни и проветряват ръката. Ако искаш допъкнително инфо пиши. А и да не забравям че в пикадили не са хубави. Само китайски има там. Драг се продават също в специализирани магазини за колелца и байк екстри.
В метро има,иначе в центъра в мола спортния магазин.И както фитнес бой каза в някои магазин за байкове.На бул. левски,малко под раковска има един,както и срещу центъа по хигиена на драг
Аз намерих един магазин за хранителни добавки на бул. Черни Връх и там се продават ръкавици на Мусаши за 15 лв смятам да си взема такива!
04.09.07
21:18
Аз съм с такива на Мусаши, взех ги от една бензиностанция Шел.
Много цапат!
Пускат боя, която трябва да се търка доста, за да падне.
3 месеца тренирам с тях и си пускат яко.
Мисля да взема някакви други.
04.09.07
21:48
В никакъв случай не си взимайте с черна кожа и изобщо с кожа, забрай да кажа. Един притеял такива си взе и даже да не е потен мн боя пускат!
Не съм съгласен :) .Моите са кожени бели и са супер :) .Перфектни са :) .Взех си ги от Метро срещу десет лева :) .Мисля,че Метро е най-добре,защото там са най-евтини ;)
казано от асд на 04.09.07, 21:54:
Не съм съгласен :) .Моите са кожени бели и са супер :) .Перфектни са :) .Взех си ги от Метро срещу десет лева :) .Мисля,че Метро е най-добре,защото там са най-евтини ;)
Щото не са естествена кожа ;) .
казано от tbby на 04.09.07, 21:18:
Много цапат!
За ръкавици всички ползват свинска кожа ( гадно звучи но дреме ти ) и те пускат независимо колко ги переш или носиш .
Но цаката им дойде от доста необичайно място :
Купих си Евърласт за 20лв и още на 2-рото носене бях със сини ръце и баба ми като ме видя и и казах от какво е ме светна да ги натопя в вода с .... оцет ! Отначало гледах на криво но се видях принуден като дори след 5 пранета(киснете прахове глупости ) продължаваха да пускат и ООО чудо вече не пускат като ги нося :) . Но ако тръгна да ги пера( на 6 месеца 1 път :D ) и ги накисна в вряла вода за 5 мин водата е тъмно синя :cheese: .
По добре да дадеш 20-30 лв за едни хубави ръкавици отколкото за 10 лв от онея за колело .
казано от tbby на 04.09.07, 21:18:
Много цапат!
Аз съм си харесах тези тъгавици-http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/223.htm
надявам се да са качествени. Ще питам в магазина дали пускат боя, мар че търговец да ти каже истината...
В крайна сметка си купих тези ръкавици
http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/669.htm
05.09.07
23:22
Честити :)
Ще използвам темата да похваля моите ръкавици. Те са тоталната класика кожени отгоре с мрежа. 9 лева. Еми по - добро от това няма... Поне аз досега не съм видял.
06.09.07
12:41
казано от Jorku на 05.09.07, 23:22:
Честити :)
Ще използвам темата да похваля моите ръкавици. Те са тоталната класика кожени отгоре с мрежа. 9 лева. Еми по - добро от това няма... Поне аз досега не съм видял.
много изгодно си ги взел, браво!
аз тука в Пловдив по малко от 15 лв не съм виждал!
казано от avirex на 05.09.07, 18:12:
В крайна сметка си купих тези ръкавици
http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/669.htm
Чакаме отзиви :)
Аз лично съм с особено мнение, спрямо изкуствените материи..ама е хубаво да чуем отзиви. :)
06.09.07
19:38
Не искам да изляза като скаперник , ама ... мисля ,че не си добре да дадеш 18 лв , при положение ,че в Кауфланд има подобни за 5.99 лв , не знам колко са добри ...
казано от Don Corleone на 06.09.07, 19:38:
Не искам да изляза като скаперник , ама ... мисля ,че не си добре да дадеш 18 лв , при положение ,че в Кауфланд има подобни за 5.99 лв , не знам колко са добри ...
Братле незнам защо но вички ми викат че съм дал много за тези ръкавици. Аз лично съм доволен. Но едно е да си купиш универсални ръкавици (колело, фитнес и т.н) дето пускат бой и се късат бързо друго е да си вземеш професионални ръкавици Кетлер. За одзиви какво да ви кажа, ще ги опиша с няколко думи.
От вътре има някаква специална материя, която служи за попиване на потта.
Дланта е от спецялна еластична и мека гума която не се хлъзга.
Около пръстите има много дупки, през които да се проветряват пръстите.
Дразни ме “дупката” над надписа Kettler която се образува от другата страна на дланат.
Утре ще ходя да ги пробвам за първи път и пак ще напиша един пост!
08.09.07
13:28
Айде ,да са ти честити и да си ги ползваш със здраве ;)
06.01.10
21:56
РЪКАВИЦИТЕ СА ЗА ЖЕНЧОВЦИ