Ние продължаваме

13.08.07
13:39

Дайте своите оценки за турнето на Слави и Куку Бенд.Аз бях в Бургас и концерта страшно много ми хареса.Много професионално беше направено.Които не е отишъл да отиде (ако не е минал вече)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.08.07 14:16.

Голямо шоу стана в Търново. И аз не съжалявам, че ходих. Пък после какво диско направихме ... :coolsmile:

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 13.08.07 14:18.

FZ

13.08.07
14:39

Слави Трифонов и компания някога да е правил лошо турне?Според мен НЕ .Винаги е правил най- яките концерти и турнета.
Не случайно е шоу мен №1 на България.

:coolsmile:

Ради добре сте се довършили.

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 13.08.07 14:39.

13.08.07
21:59

Противяга е тоя Трифонов.

14.08.07
09:42

казано от MOHCTAPA на 13.08.07, 21:59:

И аз не съм му фен, да не кажа антифен.

14.08.07
17:08

Росен беше най-големия. Трифонов откакто се завърна е още по-арогантен,заядлив и високомерен

14.08.07
19:58

Не мога да го трая тоя човек, камо ли да отида на концерта му. Вярно, шоумен е, но пък някой го е излъгал, че може да пее. Дразни  ме също престореният му патриотизъм и чалгата, която насажда.

FZ

15.08.07
09:10

казано от Kevin_Kostner на 14.08.07, 17:08:

Росен беше най-големия. Трифонов откакто се завърна е още по-арогантен,заядлив и високомерен

Роско е голяма работа. Наистина много добре се справи като водещ.Слави трябва да го направи втори водещ. :smirk:

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 15.08.07 10:04.

15.08.07
09:14

казано от Ultima Ratio на 14.08.07, 19:58:

Не мога да го трая тоя човек, камо ли да отида на концерта му. Вярно, шоумен е, но пък някой го е излъгал, че може да пее. Дразни  ме също престореният му патриотизъм и чалгата, която насажда.

Е вярно ,че не е най-големия певец на света (и в България) ,но има такива песни ,които са нещо като “evergreen”

15.08.07
10:28

Мдам. Наистина продАлжават. За Угромно сАжаление.

Противяга е. И той, както и всички в кръжеца му. Даже противяга е меко казано. Той е първоизточника, от който се е заформил термина “противяга”. :D

DC

16.08.07
07:40

Е , аз пък щях да ходя  на турнето в Плевен , ама една мацка ми дойде на гости ;) - в случая тя беше по важна и пропуснах Трифонов ;)

CA

16.08.07
12:25

казано от Kevin_Kostner на 14.08.07, 17:08:

И кое му беше толкова доброто ? Да ми седи с едната ръка в джоба, да ми се подсмихва мазно, да ми ходи цял месец с 2 ризи, да се прави колко бил чел и кво гледал на Дискавъри.
Супер антипатично джудже, тъпа кука.
Иначе - Славито може да има доста недостатъци, но е един от малкото истински българи.

17.08.07
21:21

казано от MOHCTAPA на 13.08.07, 21:59:

И още мога да добавя, ама айде... :)

06.09.07
21:08

Ама разбира се, дайте да оплюем всеки, който е постигнал нещо...

RE

06.09.07
22:13

от това което чувам концертите му наистина са били много ефектни, а как ви се струва Слави погледнато от билдерска гледна точка? всмисъл тези които са го гледали наживо да кажат щото аз от ТВ-то гледма че не е свалил много кг и долугоре си е в добра форма!

Мнението беше редактирано от realityman на 06.09.07 22:14.

07.09.07
08:02

Ами.. аз сега на последното турне като го видях спокойно мога да кажа, че дори е напълнял според мен. Сериозно коремче е пуснал, иначе пак си изглежда добре  :coolsmile:

Мнението беше редактирано от AraBesqUe на 07.09.07 08:02.

FZ

07.09.07
09:00

казано от AraBesqUe на 06.09.07, 21:08:

Типична българска черта.

Иначе Слави  от  билдерска гледна точка на предишното турне изглеждаше много по добре.

07.09.07
10:26

казано от AraBesqUe на 06.09.07, 21:08:

Имат право да си го оплюват колкото искат, хората принципно имат право на вкус. Сещаш се, че не може всички да го харесват...

А забелязахте ли Росен, докато водеше колко често говореше за зала и как изтъкваше  постиженията си :D

Мнението беше редактирано от Mayhem на 07.09.07 10:27.

FZ

07.09.07
10:36

Ми хоби му е на Роската нашия спорт .  :coolsmile:

Дали посещава нашия форум  :question:  :)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 07.09.07 10:50.

07.09.07
13:13

За този форум не знам, но знам, че посещава форума на шоуто  :coolsmile:  За Росен става дума де.
Някой беше казал, че на миналото турне Слави е изглеждал по-добре от ъъ... билдерска гледна точка (така ли се казваше?) - съгласна съм за това. Имам една негова снимка от интервю преди точно 10 години. Като го видях се изумих колко кльощав е бил.

08.09.07
08:41

Не отричам, че е постигнал нещо, дори напротив, евала на човека, че единствен от старото КуКу успя да постигне толкова и да остане известен. Но както някой беше казал, шоуто на Слави е просто кич на високо ниво. Слави е истински пропагандатор на чалгата във всичките й форми и я насажда неуморно толкова години вече. Престореният му патриотизъм е още по-неприятен, защото той експлоатира всяка тема, която би могла да го направи известен и да му донесе пари.
И още нещо, имам познат, чието хоби е да събира автографи. Човека има автографи от най-известните хора в света на културата, спорта, политиката и каза, че Слави е един от хората, които са се държали най-арогантно и обидно, когато е взимал автограф от него. Просто не разбирам какво му се кефите, за мен Слави е олицетворение на съвременността ни и упадъка на българската нация.

FZ

08.09.07
09:29

Името Слави Трифонов и Ку-ку Бенд означава 100 % шоу.  :coolsmile:

08.09.07
11:10

Всеки път, когато съм имала някакъв по близък контакт със Слави съм оставала с впечатлението, че е мил човек. И всички мои приятели и познати, които са говорили с него за автографи, снимки или каквото и да е казват, че се е държал съвсем човешки.
Но не отричам, че може и да е бил груб някога. И ние не сме винаги весели, усмихнати и любезни, нали? А той е човек като всички нас,  не е Господ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1