13.12.04
16:07
Какво ще кажете за 100% whey на оптимум
и някой да е пробвал animal stack на universal
Относно протеина ,ако ти пасва на парите :) ок иначе е добър.
Да енимал стак съм го пил. В него има няколко вида прохормони общо 250 м. и трибестан 250мг. и ефедрин и кофеин. Сам си прецени дали ще ти свърши работи.
по-здрави
13.12.04
20:42
аз бихте посаветвал да не си купуваш продукти,които съдържат прохормони.Ако обаче си решил твърдо да използваш продукт на Юнивърсал от анимал серията, пробвай с анимал пак и анимал М.Стак.
:D
M-Stak не е базиран на прохормони.. така, че имай в предвид, че няма да постигнеш целите които си поставил (след като си решил да зобиш).
16.12.04
01:17
Надали ще постигне нещо и с Animal Stack - 3кг. до колкото знам максимум или е възможно нищо да не качи :? . Сега разбрах, че в него има и ефедрин&кофеин което за мен лично е смъртоносна комбинация :shock: ( с моя забързан метаболизъм ). Въпреки всичко все някога ще го пробвам... :twisted: Ако някой знае защо в тази комбинация са натресени ефедрин и кофеин да каже, защото от тях се топиш като лед на слънце. :x Вярно е че дават енергия, но този продукт хората го взимат обикновенно за повишаване на теглото :wink: . Сигурно има някаква логика :roll: Ако някой я е разгадал да постне, че ми стана интересно 8)