претрениране и мускулна треска

15.12.04
16:24

Здравейте имам някаква информация относно претренирането но не мога да разбера каква е разликата между претрениране и силна мускулна треска тренирам 3 пъти седмично и в един от дните тренирам за бедрени мускули правя около 300 клякания без щанга и три дена след тази тренировка не мога да ходя нормално(болят ме краката) та се питам дали това е силна мускулна треска или претренирам :roll:  :?:

15.12.04
16:28

Може би и двете. Но се съмнявам да претренираш. Аз след тренировка за крака имам треска по 3-5дни. Ама съм си добре иначе.

15.12.04
19:03

как да позная дали сам претренирал

16.12.04
01:10

Претренирането се осеща като преомора ,прескачане на сърцето и забързан пулс ,високо кръвно и резки промени в кръвното. Въобще преомора на мускулатурата. А вече хроничното претрениране води до спад и намален растеж.
по-здрави

16.12.04
01:20

Нямаш мотивация за нова тренировка (инстинкт за самосахранение)

16.12.04
01:55

последният път като правих крак бях едва ли не на легло 4 дена.
първите 2 дена почти с патерици ходих  и след тва отшумя за още 3 дена мсукулната треска....тоя нокс3 :)

16.12.04
19:06

[quote author=“vanisher”]последният път като правих крак бях едва ли не на легло 4 дена.
първите 2 дена почти с патерици ходих  и след тва отшумя за още 3 дена мсукулната треска....тоя нокс3 :)

И аз преди известно време реших да вкарам малко сила в краката и бях така ходих като по 50-толевки

16.12.04
20:02

Аз пък не можех да ходя след тренировката ми за крака преди 3 седмици,която е първата ми.А сега пък от 2 седмици насам не усештам кои знае какви болки,явно клякам с малко.

16.12.04
22:24

след първата тренировка за крака (сериозно+клек:))
едвам се стига до вкъщи :)

17.12.04
00:47

[quote author=“svetlio87”]Аз пък не можех да ходя след тренировката ми за крака преди 3 седмици,която е първата ми.А сега пък от 2 седмици насам не усештам кои знае какви болки,явно клякам с малко.

Не е така просто привикваш действай в тоя дух

19.12.04
02:00

има ли в сайта информация за мускулната треска и ако не ,кажете ми от къде да намеря :?:

19.12.04
02:05

[quote author=“insect”]има ли в сайта информация за мускулната треска и ако не ,кажете ми от къде да намеря :?:

Има поразрови малко из форума мисля че имаше и друга тема

21.12.04
15:15

Ми аз нямам проблеми с краката... Тренирал съм таекуондо и ако някой не знае какво е това ще обясня: През първите 6-7 месеца три пъти седмично се пребираш за около 40 мин след тренировка (като разтоянието е само 500 метра) а през останалите дни въобще не ходиш : )) . Та оттам ми е останал тоя навик да нямам мускулна треска на краката и огромният им размер и сила.... На който са му слаби краката да тренира... Аз освен за релеф един месец преди лятото не виждам смисъл....

21.12.04
16:12

[quote author=“LSForce”]Ми аз нямам проблеми с краката... Тренирал съм таекуондо и ако някой не знае какво е това ще обясня: През първите 6-7 месеца три пъти седмично се пребираш за около 40 мин след тренировка (като разтоянието е само 500 метра) а през останалите дни въобще не ходиш : )) . Та оттам ми е останал тоя навик да нямам мускулна треска на краката и огромният им размер и сила.... На който са му слаби краката да тренира... Аз освен за релеф един месец преди лятото не виждам смисъл....

Не всеки има добре развити крака.Освен за релеф може и за размери и сила ,само за сила и др. ,така че има смисъл.Твойте като са развити можеш да ги тренираш само за сила (ако ти трябва понеже може да пречи на таекуондото

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1