Колко Струват?

28.08.07
18:17

BSN NO-Xplode, BSN Nitrix, 100% Whey Gold Standard Protein на ON 5лб
на каква цена са в България?

29.08.07
05:56

BSN No-Xplode - 120лв.

31.08.07
09:07

в зависимост от сайта и магазина се намира между 100-120лв

31.08.07
11:06

Вместо тъпия No-explode ... дето рекламата му много зарибява,че бил най-мощния и т.н. си вземи Анимал Пъмп , на същата цена,но мноо по голям ефект има ..

31.08.07
12:47

Аз специално съм супер доволен от Анимал Пъмп, но това по никакъв начин не значи,
че NoXplode не е добър продукт.
така и до сега не съм чул нито едно отрицателно мнение.
Относно цената даже Пъмпа е по-евтин

31.08.07
13:20

Един вот за Супер Пъмп 250 на Гаспари !
Ако имаш възможност земи Гаспари ако не Пъмп (ЛИЧНО МНЕНИЕ!) .

02.09.07
11:15

казано от GH0$T на 31.08.07, 13:20:

Бях си купил от  Гаспари нутришън един продукт наречен “Халодрол” за покачване на мускулна маса (беше отвратително скъп) и може да се каже че очаквах чудеса от него ама ... много слабо около 2 кила за месец ... + много добър хранителен режим ... тъй че вече им нямам много вяра на Гаспарито ;)

FZ

03.09.07
09:24

казано от HouseSoul на 02.09.07, 11:15:

казано от GH0$T на 31.08.07, 13:20:

Бях си купил от  Гаспари нутришън един продукт наречен “Халодрол” за покачване на мускулна маса (беше отвратително скъп) и може да се каже че очаквах чудеса от него ама ... много слабо около 2 кила за месец ... + много добър хранителен режим ... тъй че вече им нямам много вяра на Гаспарито ;)

Само него ли пи тогава или го беше комбинирал с нещо ? И ако си комбинирал с нещо с какво ?
Как се чувстваше от него ?
Нещо странични ефекти появиха ли ти се ?

05.09.07
09:07

ГЛУПОСТИ, НЕ ГИ СЛУШАЙ АЗ В МОМЕНТА ПИЯ BSN NO-Xplode + Cellmas + 100% Whey Gold Standard Protein на ON 5лб  и има ефект.Сега даже си поръчвам от Америка още ,ама ще добавя и Axis-а на BSN.Резултата от  Xplode-то е зверско напомпване в края на тренировката,дава страхотно много енергия - може спокойно да намалиш почивките м/у сериите наполовина, в края на тренировката се чустваш ,както преди да го вземаш като я започваш.Държи те през целия ден напомпан.Сега като включа и Axis-а  направо ще строша щангите.От Cellmas -а ми се подобри работната тежест.И всичко това за няма и две седмици.
BSN Nitrix-а е също азотен бустер като Xplode-то, и не виждам смисал да вземаш и двете, макар че така го дават.Според мене ще дублираш ефекта от Xplode-то.

П.П.Ако си ги вземеш от Америка ти излиза доста по ефтино- при този ниския долар.Проблема е да си ги освободиш на митницата без да ти правят проблем.Успех!
Link:
http://www.evolutionsupplements.com/bsn.php?gclid=CJeop-f8q44CFRFCZwodBSfqqw

Мнението беше редактирано от icebobo на 05.09.07 09:13.

09.09.07
07:01

icebobo ти лично пазарувал ли си от http://www.evolutionsupplements.com/, и  с какви впечатления остана (за колко време пристига,обмитява ли се и изобщо дали си имал някакви проблеми) , защото виждам че е по-евтино пък и има доста продукти.

09.09.07
07:51

Хора разберете го веднъж за винаги.Всичко над 22 евро се обмитява.Вече ако имаш връзки на митницата - ок, ама пък е голямо разкарване.
Има над 20 онлайн магазина, които доставят до БГ, но каквото и да поръчаш с шипинга им минава тази сума ;)

п.с. винаги можеш да поръчаш и да се молиш да мине номера :D

09.09.07
08:17

Вярно е че има проблем.Трябва ти приятел в митницата.Имало наскоро някакъв случай в така внесена добавка на саламунеза и сега са още по стриктни.Значи мисля че беше над 100 евро да се обмитява ама можеж да поръчаш да ти ги разделят на два колета и да пишат че са по 50-60 долара.

09.09.07
08:25

22euro, четете какво ви пишат !

09.09.07
13:14

казано от emzo на 09.09.07, 08:25:

22euro, четете какво ви пишат !

22 евро, 44евро - важен е човекът от митницата.Чети какво ти пиша!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1