Суроватачен протеин на JC

BB

08.09.07
11:48

Да си взема ли суроватачен протеин на JC, ще кача ли малко мусколна маса от него и като цяло добър ли е ?

08.09.07
15:13

Личен опит - пил съм Urtra Whey Pro на JC за период около 1 година, защото през същата година пих и доста други добавки и някак финансово ми идваше нагорно за да си купя  вносен. Приемал съм го преди и след тренировка и по 2 пъти в нетренировъчен ден(сутрин и следобед). Приемайки го в комбинация с другите добавки - глутамин, аминокиселини и BCAAs бях що-годе доволен, но също така искам да подчертая, че тогава НЕ ми беше приоритета трупането на мускулната маса, а по-скоро да задържа наличната, стараейки се макар и през зимата да изчистя малко мазно от себе си. След това пих около 4 месеца суроватката на Оптимум и аминокиселини и започнах осезаемо да понатрупвам мускул. Извода ми е, че, ако желаеш да натрупаш мускулна маса с карабиберовия протеин, трябва по цял ден да се наливаш със суроватката на JC + перфектен хранителен режим и възстановяване (и пак не съм сигурен, че ще постигнеш желания от теб резултат).

BB

08.09.07
16:01

Мерси,ще ми препоръчаш ли някъкъв протеин като си имаш предвид че съм на 15 искам да натрупам малко мусколна маса (от сорта 2-3кг) и да сваля околко половин кг мазно от корема имам съвсем малко мазно, но искам да се изчистя напълно :)

09.09.07
11:15

казано от bbnewb на 08.09.07, 16:01:

Мерси,ще ми препоръчаш ли някъкъв протеин като си имаш предвид че съм на 15 искам да натрупам малко мусколна маса (от сорта 2-3кг) и да сваля околко половин кг мазно от корема имам съвсем малко мазно, но искам да се изчистя напълно :)

Тези дни http://bodybuilding-bulgaria.com/ трябва официално да почне с приема на поръчки...Най-изгодните протеини са суроватъчните на EAS и Cytosport!Качеството им е гарантирано,доближават Optimum…

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1