bgtrener - за къде без мен? :)

Темата е заключена.

След последната контузия го ударих през просото и сега след 50 дена... Мани мани - 14 кила горе (основно мазнинка и водица), форма “анфора”.  Започнах пак тренировки с изкачване на Мусала ,ама много зор... А на всичкото отгоре, реших да изкарам известно време без хранителни добавки !!! Нещо което не съм правил от 10 години.  Така , че експеримента ще е доста голям, хем без зоб, хем на дроб...

Резултати ,които трябва да си варна до пролетта!
Ходене 7,4 км - с 30кг - 49 мин.
Лег преса 400 кг - 5 повторения + 20 повторения за прасец
100 м.  - 11.69
100 м. - 32.14 (с ford-а)
3000 м. - под 12 мин.

Като мярка за сила ще ползвам: лежанка, клек и тяга. Първо контролно за лежанка 05.09 , клек 10.09 , тяга 12.09.
НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА ГО НАПРАВЯ БЕЗ НИКАКВИ ДОБАВКИ! Стискайте палци!

Нещо ме кара да си мисля, че дневникът на Весо ще е задължително четиво във форума. :) Успех!

ХА ХА ХА
Здравей Митко,
дано да е така, щото в по-лоша форма не съм се виждал от... Никога не съм се виждал. Ама този път ги накъсах яко мускулните влакана, а това си е добре дошло оправдание за лентяйството ми през лятото. 
Ще пусна малко снимки :) ако набера кураж! :)
А ,освен това ако намеря да си купя лекоатлетическо гюле и копие, ще пускам резултатите тука (ще ги добавя).

04.09.07
14:20

Човек, ти ако отслабнеш директно та изритвам на тренировки по лека атлетика. Ако бягаш 100м за 11,69, без да се занимаваш професионално, ти просто си новата Ивет Лавова само че в мъжки вариант. Мен ако питаш малко Л карнитин щи подейства добре, но ако искаш без добавки... Доста по-бавно ще станеш. Кат за начало може НВД, после почни силово, за да трупаш чиста ММ . Само не ми е ясноп кво е тва “с форд-а”? Я поясни?

На разбрах как ще тренираш и освен 3-те основни силови движения ще правиш ли друго? (и кардиото де)

П.П.  аМфора :)

:)
Пояснявам:

На 31 години съм и се занимавам със силови спортове от 1989г. - http://becko.blog.bg/viewpost.php?id=22080
Последните 2 години се занимавам основно с лека атлетика (100 и 200м.) , треньор за техниката на бягане ми е Димчо Бъчваров. Но продължавам да спазвам режимите хранителните, които вече толкова години потдържам.  Оказа се ,че в леката атлетика имаме страхотни треньори, но със храненето нещо не могат да се преборят :) , спазват неразбираеми (за мен) принципи, а и тренировките (силовите) си ги правя както си зная ;) , рязаните пирамиди до 2-3 повторения.

Така - с forda - означава че дърпам един ford fietsta за време. Ама тази година форда ще е ескорт ;).

Тренировката за сила ми е едното от трите упражнения, които казах в пирамида до 2-3 повторения + лег преса. Това три пъти в седмицата.
Ходене пеш 2 пъти на ден (всеки ден - понеделник до петък) със 30 кг раница по 7,4 километра.
2-3 пъти в месеца правя опити с форда ;)

Кардиото (лекоатлетическата) няма да описвам, а и в повечето случаи не мога, защото на място го разбирам от тренера.

Ще се старая да давам точни “отчети” за тренировките си, и да казвам поне две тренировки напред какво ще правя. Така ,че ако някой иска да следва,  да знае поне 3 дни напред какво му предстои. По-долу ще пусна за следващите 2 тренировки плана.

Работя като продавач консултант в магазин за хранителни добавки.  Знам какво трябва да ползвам, но съм си навил на инат да не ползвам добавки поне една година, защото в последните 10 години не съм спирал,  а и със зоба съм прекалявал доста (сега съм чист от няколко месеца). Искам да си видя наистина възможностите.

Мнението беше редактирано от Веселин Казаков на 04.09.07 16:28.

04.09.07
17:23

1во поздравления за начинанието, на всички ще ни е мн инт да видим как ще се развиваш. Само че щом си зобил, както добре знаеш, ще е малко кофти да стерисаш тялото натурално . Мн интересна ще е темата, очаквам развитието с нетърпение...

04.09.07
21:28

А човек, добре тренираш лека атлетика. Ако дося си зобил и си пил добавки (особено креатин) не мисля че “натурално” ще успееш да си върнеш старите физически постижения. Само да питам-форда освободен от скорост ли е? Тва с 30кг раница и аз смятам да го пробвам още преди да го пишеш замо че с най-мн 10-15кг. Добре че ме подсети. Но да се върнем на темата-стари силови постижения без добавки едва ли ще постигнеш. И не забравяй да пишеш колко точки си искарал на контролните :)

05.09.07
03:38

казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 04.09.07, 21:28:

А човек, добре тренираш лека атлетика. Ако дося си зобил и си пил добавки (особено креатин) не мисля че “натурално” ще успееш да си върнеш старите физически постижения. Само да питам-форда освободен от скорост ли е? Тва с 30кг раница и аз смятам да го пробвам още преди да го пишеш замо че с най-мн 10-15кг. Добре че ме подсети. Но да се върнем на темата-стари силови постижения без добавки едва ли ще постигнеш. И не забравяй да пишеш колко точки си искарал на контролните :)

Е че освободен ами , той форда ако е на скорост много трудно ще може да го дърпа :)

казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 04.09.07, 21:28:

Ако дося си зобил и си пил добавки (особено креатин) не мисля че “натурално” ще успееш да си върнеш старите физически постижения...

Защо смяташ ,че е невъзможно да си върна постиженията? Те не са чак толкова големи, че да са невъзможни за “натурално” трениращ.  И защо е в кавички натурално?

05,09.2007
Първа за сезона тренировка... Скръб, скръб, скръб...
Едва направих десятка на 70 кила на лежанката (това е за контролното)!
Тренировката  - лег преса, лежанка, раменни преси.
Аеробната - 10 километра ходене (1-2 от тях с тичане) - все още не съм натоварил раницата, но и това ще стане другата сдмица.

храна:
закуска- принцеси(пълнозърнест хляб) с кашкавал 150гр.  и месо 150гр. , едно мляко.
обяд- пилешка супа с една питка
вчеря- риба тон 150 гр., едно кисело мляко , домати
(никакви добавки, 3 хранения - също като нормален човек... :)

Днес тренировка не предвиждам. Няма мускулна треска, значи старта не е бил много тежък.

Храна:
закуска- принцеси(пълнозърнест хляб) с кашкавал 150гр.  и месо 150гр. , едно мляко. (същата)
обяд- сандвич с шунка, 100 гр. фъстъци
вчеря- риба тон 150 гр., домати

Утре ще съм в Якоруда и ще направя доста сериозен преход, ако има възможност и една тренировка , клек и лег преса.
Храната ще е според зависи :)

07.09.07
12:02

Браво човек, наистина ти се възхищавам на постиженията( разгледах ти снимките от линка ) и ще ти стискам палци да успееш отново. Ще следя с нетърпение следващите ти постове и само не се отказвай!!! Full respect ;-)
Иначе това за натуралното трениране, не мисля че ще ти е проблем, просто следи по-стриктно храната, но защо ли изобщо ти давам съвети, като ти си го знаеш това :)
Еми успех в начинанието.

08.09.07
09:34

Здравей,искам да те помоля да си напишеш тренировките по лека атлетика..Аз също тренирам лека атлетика и също съм в спринта.Аз съм от Бургас и тук е много трудно,няма никакви условия за трениране писта и т.н.Затова те моля да ми кажеш как тренираш.Пишеш,че правиш разни бягания от по 3000 метра или дълги бягания от по 40 мин. това защо го правиш?От това само ще губиш мускулна маса и килограми?А на спринтиорите това не им трябва..Казваш 100м-11,69с и тренираш от 1-2 години ми какво да ти кажа това е норматив за жени не е никак добро време.

казано от goosebumps на 08.09.07, 09:34:

Здравей,искам да те помоля да си напишеш тренировките по лека атлетика..Аз също тренирам лека атлетика и също съм в спринта.Аз съм от Бургас и тук е много трудно,няма никакви условия за трениране писта и т.н.Затова те моля да ми кажеш как тренираш.Пишеш,че правиш разни бягания от по 3000 метра или дълги бягания от по 40 мин. това защо го правиш?От това само ще губиш мускулна маса и килограми?А на спринтиорите това не им трябва..Казваш 100м-11,69с и тренираш от 1-2 години ми какво да ти кажа това е норматив за жени не е никак добро време.

Здравей,
тренировките по лека атлетика, по специално спринта ще ти ги поствам след като ги правя.  Мускулната маса не ме притеснява ,че ще я загубя. Тичането на по-дълги разстояния е добре за обема на тренировката, но трябва да се правят по-рядко. А инак за загрявка и разпускане се тича по два километра. А издръжливост ми трябва защото съм запален планинар. 11.69 може да е женско постижение, но аз съм доволен от този резултат, все пак е в непознат спорт, а и вече съм на 31 години, сега само да си поддаржам постиженията е достатъчно, макар ,че аз мисля да го подобря следващото лято. Все пак леката атлетика не е като фитнеса, тука травмичките са малко по лесно достижими :)

Отчет за последните няколко дни. 
Храна петък и събота, основно месо и зеленчуци, позволих си  и няколко супи. Неделя всичко каквото видях , нали е разтоварващ ден! Имах едно мероприятие извън София
( http://bgtrener.com/news.php?news_id=91 )
и малко ми се наруши режима, но това изобщо не ме притеснява.
Днес си направих 7,4 км с 15 кг. Предстои още 7,4 км. с 15 кг. след работа. Следващата седмица ще трябва да понатоваря още раницата.
Тренировка - клек, задна част на крака, няколко упражнения за гръб ,пуловър на скрипец
Контролното на клек... срам не срам ще кажа че направих 3 повторения на 100 кг.
Както е тръгнало, ако и в сряда направя по-малко от 150 кг.  на тяга, направо се захващам с голф! :)

12.09.07
07:03

Здравей,аз не съм те разбрал явно,защото мислех,че сериозно се занимаваш с лека атлетика.Сега на световното имаше една спринтиорка на 46,47 години някъде и се състезаваше,така че годините не са ти много;о.Аз все пак ти казвам,че няма смисъл от тези няколко км бягания,по-добре впрегни сили в други упражнения,но ти си знаеш.Чакам да ми напишеш какви са ти тренитовките по лека атлетика.Аз сам съм си направил програма и си я следвам и ми е интересно как тренираш ти.И аз имам трениор,но сега лятото другите почиваха и се наложи сам да си направя програмата.

BU

12.09.07
08:10

Понеже в много теми виждам мнения от сорта “тези бягания за какво са ти, от тях ще се стопиши т.н.”, които зверски ме дразнят реших да покоментирам. Има хора (като мен), които ги интересуват и други неща освен мускулната маса. Тичането тренира сърцето, а тежестите - не особено. Така, че от всичко има смисъл.

казано от Bu6mena на 12.09.07, 08:10:

Понеже в много теми виждам мнения от сорта “тези бягания за какво са ти, от тях ще се стопиши т.н.”, които зверски ме дразнят реших да покоментирам. Има хора (като мен), които ги интересуват и други неща освен мускулната маса. Тичането тренира сърцето, а тежестите - не особено. Така, че от всичко има смисъл.

Отговори по-добре от мен! ;) Тренирането не е само за трупане на мускулна маса.
Мускулатурата е последното нещо което ме интересува. Вярно е ,че понякога като се погледна в огледалото малко се дразня, щото съм започнал да приличам на тиранозавър Рекс :) , големи крака ,а нягоре няма никой, но това бързо ми минава. Преодоляването на големи тежести е много “надрусващо”, усещането е невероятно, но пробягването на 14-15 километра в средно темпо и с музичка не може да се сравни с нищо. Или мъкненето на 3о кила раница 6-8 часа. Нтоварванията трябва да са разнообразни. Фитнеса в най-чистата му форма е много стерилен спорт за мен, няма много предизвикателства. Това е мое мнение, не искам никой , който се занимава само с фитнес да се чувства обиден.

А за спринтьорката:
http://bgtrener.com/news.php?news_id=80
А тренировката сега я набирам в сайта, това поне е графика, но сега през зимата няма да го спазвам определено. Зимата за мен е време за сила и силова издръзливост, спринта  остава за пролетта. Ще ми се да потренирам и малко копие и гюле през зимата, но се оказа че в България няма от къде да си купя!

Готова е програмата
http://bgtrener.blog.bg/viewpost.php?id=109420
по тази програма тренирах миналата година.  Сега още не съм решил как ще тренирам, все още постепенно започвам да се завръщам към залата, после ще започна и да потичквам. Но за сега предимно дълги ходения с тежко.

Мнението беше редактирано от Веселин Казаков на 12.09.07 10:28.

AN

12.09.07
10:42

Zdravei,
Otdavna razglejdam saita i 4ak sega se “Prestra6ih” da se registriram.  Mai ti si nai-kompetentniq v tazi oblast tuk.
Pravi mi vpe4etlenie 4e pove4eto potrebiteli sa maje i po4ti vsi4ko e za tah. Interesuvam se kam kogo moga da se obarna i da popitam za edna dobra dieta i trenirova4na programa za izgarqne na mazninki i svalqne na kg :(

Петко К - пиши като начало на Кирилица!

Мнението беше редактирано от Петко К на 12.09.07 13:20.

FZ

12.09.07
13:22

казано от angel_for_you на 12.09.07, 10:42:

Zdravei,
Otdavna razglejdam saita i 4ak sega se “Prestra6ih” da se registriram.  Mai ti si nai-kompetentniq v tazi oblast tuk.
Pravi mi vpe4etlenie 4e pove4eto potrebiteli sa maje i po4ti vsi4ko e za tah. Interesuvam se kam kogo moga da se obarna i da popitam za edna dobra dieta i trenirova4na programa za izgarqne na mazninki i svalqne na kg :(

Петко К - пиши като начало на Кирилица!

Във  форума има цял раздел за дамите “Фитнес за жени” пусни там тема .

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 12.09.07 13:24.

така, сега се сетих ,че не съм писал за вчерашния ден 11.09.2007
Тренировката си ми беше само ходене с раницата 7,4 км. сутринта и 7,4 км вечерта.
Имах мускулна треска от клековете  :red:

Храната :
Закуска - закуски някви с мляко.
Обяд - супа с питка
Вечеря - пица с вино !
Ей т’ва е разпускане от диети ! Като казах , че съм решил да не се интересувам много от храната... това е. Е, все още ми е съвестно като правя такива дни. Не се впускам в някви мазни и сладки приключения, ама и това си е меню в крайностите.

Днес 12.09.2007
Тренировката сутринта 7,4 км. с раницата (15 кг) , в залата тяга, бутане за рамо пред врата, пуловър на скрипеца с една ръка.
Като казах тяга... май ше се захващам с голф, едвам 130кг.  за едно повторение и измъчена десятка на 100 кг. Следващите контролни са началото на другия месец. Или ще влеза в пътя или ще хващам гората.
В края на семицата предстои първото бягане с форда, дано само мускулната треска да премине, от десет години не съм се схващал така. Не искам да го отдавам само на дългото отсъствие и качването на килограми. Експеримрнта с нормалната храна нещо май не ми понася. А какво ще стане следващата седмица като сложа още килограми в раницата и включа и бягане? Не ми се мисли...

Храната гледам да не я гледам много, ама ми е съветно да ям сладки неща и мазгочи, така че под “нормална” храна няма да слагам тези неща. Нормално спрямо приетото за три пъти на ден (много е малко не се издържа) въглехидратни храни и ниско белтъчни, примерно супа с питка. Ама като гледам няма да изкарам дълго така и ше подкарам рибата тон със зеленчуците, много трудно възстановявам с “нормална” храна. Никакви суплементи и химикали не съм пипал вече втора седмица започвам.

12.09.07
19:03

Няма нужда от суплементи, но с хранене 3 пъти на ден няма да стане увеличи ги на поне 5 и нещата ще потръгнат.

12.09.07
20:11

Разгледах ти програмата за спринта доста е интересна ;0.Както ти каза доста тежичка,ама ти нали каза,че си бил на зоб преди..Bu6mena не си разбрал какво се опитвам да кажа,бате...Аз също се опитвам да кача килограми.Просто ви говоря за професионално трениране в спринта,а вие ако искате си правете бягане за сърцето хахаха ;0.Мисълта беше да тренираш спринт,а не за удоволствие Бушмен...Ти си бягай колкото искаш км никой не ти пречи,а не да говориш,че си се дразнел..
Аз тренирам сутрин леката атлетика,а следобеда за сила и после почивам един ден и пак.Ако искаш мога да си напиша програмата за спринта.

12.09.07
23:30

Човече, евала за дневника! Според мен ще си върнеш постижениата и ще ги минеш даже. Похвално е и това, че няма да взимаш добавки - така ще видиш на какво е способно тялото ти и  твоята генетика. За спринта може да пробваш и интервално бягане - 2 мин бягаш спринт, 1 почиваш и така докато имаш сили. Бая ще ти качи издържливоста. Успех с тренировките! Ще следя дневника ти с интерес.

казано от goosebumps на 12.09.07, 20:11:

Разгледах ти програмата за спринта доста е интересна ;0.Както ти каза доста тежичка,ама ти нали каза,че си бил на зоб преди..Bu6mena не си разбрал какво се опитвам да кажа,бате...Аз също се опитвам да кача килограми.Просто ви говоря за професионално трениране в спринта,а вие ако искате си правете бягане за сърцето хахаха ;0.Мисълта беше да тренираш спринт,а не за удоволствие Бушмен...Ти си бягай колкото искаш км никой не ти пречи,а не да говориш,че си се дразнел..
Аз тренирам сутрин леката атлетика,а следобеда за сила и после почивам един ден и пак.Ако искаш мога да си напиша програмата за спринта.

Може и да ме обвинят в “ерес”, но спринта е само техника ! Това и треньора ми го казва.  Физиката не е от най-важните неща ,според мен. Всеки който може да прави 20 клека на 100 кила, може да се научи да тича на спринта. Виж маратона там е истинския спортен дух, всичко е до силата на ума.
Вярвам , че всеки може да постигне това което иска. Наложеното мнение , че без специален режим и зоб не може да има високи спортни постижения според мен е наложено от мързеливи хора и такива дето нямат търпение ,да се борят със тялото си 15 години примерно. В подкрепа именно на това си твърдение правя този експеримент, най-вече за себе си. Защото  знам, че ако успея да направя това което съм пуснал като задачи в началото на дневника (а аз мисля и още да добавя ако върви програмата), без зоб, без суплементи и някво по-специално хранене, много хора ще кажат че лъжа и зобя “тайно” или ще кажат че имам страхотен ген (нищо не ми е от гена - ще пусна снимки до ден два , да се посмем).  Който ме познава лично, знае че и един аспирин да изпия ще го напиша тук и няма да излъжа, а за останалите които не вярват - то си е за тях. И като съм започнал да правя нещо такова, ще трябва да си кажа последните зобове които съм ползвал и кога съм ги приел, та да може всеки да прецени дали още действат, и дали резултатите са повлияни от тях. След една година на чисто предполагам вече няма да има съмнения, но засега...

Сега си гледах дневника:
последно зобене на Nandrolone Decanoate- 30.05.2007
последно зобене на Метилтестостерон на - 30.5.2007
последно зобене на Stanozolol на - 11.о6.2007
(правя тази добавка защото ще има въпроси за дозите - няма да ги описвам да не вземе някой да се” пребие”  със зоб. За познавачите на зобенето ще кажа, че белите тука ги правих големи, наистина много яки дози и комбинации от по няколко стероида)

Това което се опитвам да кажа е че спорта първо е сърце, после мисъл,  след тях постоянство (инат, упоритост)  и чак накрая физика! Красивото тяло е страничен продукт и не е задължително да се постигне, още по-малко цел.  Можете доволно да ме оплюете, няма да се сърдя, не очаквам голямо разбиране. :)
Друго нещо което научих от треньора си е “карай го по-бохемската”, защото само той знае какви режими спазвах.

Мнението беше редактирано от Веселин Казаков на 13.09.07 10:32.

Програмата за днес е лека:
7,4 км с 15 кг раница сутринта
7,4 км с 15 кг раница вечерта

Хранара почти същата
Закуска - сандвичи с колбас, и няква закуска с вишни , кафе и мляко
Обяд - телешко варено с питка и лют червен пипер, кафе.
Вечеря риба тон с моркове, броколи , грозде и чаша вино.
(грамажи не пиша защото нищо не меря)

13.09.07
14:13

Абе ти хубаво не зобиш, не взимаш и добавки но помисли малко 3 хранения са за нормален човек който не тренира на теб ти трябват минимум 5 защо толкова си се запънал за това, казвам го за твое добро с 3 хранения просто не можеш да се възтановиш и накрая ще зарежеш цялата работа.Съвета ми е да не изпадаш в крайности яж както трябва и резултатите ще си идват спокойно и без зоб и добавки, но без достатъчно ядене си за никъде, има една приказка дето го казва “Храната прави борбата”.

13.09.07
14:25

Без добавки и зоб става, но без достатъчно и качествена храна не става. И аз не спазвам някакви супер режими, но поне следя да приемам достатъчно качествени протеини и калории.

Еми аз съм нормален човек.  Определено мисля да добавя кисели млека с мед след всяка тренировка, защото усещам ,че много трудно възстановявам, а ако не е достатъчно и яйца. Но поне тази седмица искам да изкарам така. Много си прав с три хранения си е зверски глад! Ама ЗВЕРСКИ, най малкото ще добавя едно към 2 вечерта, щото съседите се оплакват ,че вия по луната :)

14.09.07
06:15

“Без добавки и зоб става, но без достатъчно и качествена храна не става.”Послушай ги наистина е добре да добавиш 1-2 хранения.Човече напълно съм съгласен с теб,че може да успееш и без химия и суплементи.Аз абсолютно нищо не съм взимал дори и добавки.Ти обаче си взимал и то доста сериозно както казваш и е трябвало да го използваш поне...С тая химия е трябвало да тренираш мн сериозно и щеше да дръпнеш с материала много по-бързо.Нищо лично,но каза,че тренираш или поне се занимаваш с лека атлетика 1-2 години и си постигнал тези резултати 11.69сек на 100м.Начи определено трябва да промениш нещо;о.Ти на състезание досега ходил ли си?Аз уж се глася да ходя сега есента.Това дето го каза,че бягането е техника,а не толкова мускули и сила си прав.И аз мисля така.Не се сещам за името му(Павел Павлов?),но имаме един българин от миналото дето е постигнал на 100м,ако не се лъжа някъде беше около 10.1 и тогава никаква химия не е взимал.Така,че съм съгласен с теб,че само с храна пак става,аз не съм и твърдял обратното.Все пак ти си взимал доста химия,а не аз нали?;о

Състезания по лека атлетика със спринт  след 3 години (колкото и напред да му се вижда на някой). Тогава ще съм вече при втерани :) .  За догодина искам да се пробвам на копие и гюле.

14.09.07
13:06

“Ямайският лекоатлет Асафа Пауъл подобри собствения си световен рекорд в бягането на 100 метра. Той пресече финалната линия за 9,74 секунди на международен турнир по лека атлетика в Риети. Спринтьорът се възползва от благоприятния попътен вятър – 1,7 метра в секунда.

Асафа се реваншира по най-добрия начин след като не успя да вземе титла от Световното първенство по лека атлетика в Осака, което завърши преди една седмица.

Предишният световен рекорд 9,77 секунди, принадлежеше също на Пауъл и бе поставен на 14 юни 2005 година в Атина.”
Просто не е истина отново го подобри;0.

Свалям му шапка!
Държавния рекорд на 100м.  за ветерани (35-40 години)  е 11.4 ;)

Така,
какво се случи докато последните 4-5 дена:

Тренировката за четвъртък (13.09) и петък(14.09) беше само по 7,4 км. на ден с 15 кг. раница
Събота 15.09  дърпах Форда 
50м. - 28.04
50м. - 31.88
50м. - 33.30

Явно Ескорта е доста по-тежък от Фиестата, а и беше под лек наклон (не в моя полза). Очаквах да съм по-бърз ;( , но... Ще гледам всеки следващ опит да е с по-добри времена. След тренировката направо ми се драйфаше.

Храненето няма да го пиша, не е по-различно от това което давам всеки път, просто добавих повечко плодове и едно хранене по нощите като се събудя, обикновенно риба тон със зеленчуци.

19.09.07
08:25

Очевидно, любовта ти към спорта е огромна. Поздравления за това и не се съмнявам, че с такова мислене ще постигнеш поставените цели. Разбирам те напълно, защото и аз се опитвам да постигна нещо подобно, макар и не точно в този спорт. Да не бяха само тези проклети контузии, които ме мъчат постоянно. Зоб, добавки-това са неща, които помагат на един добър и упорит спортист да стане още по-добър. Ако махнем допинга от спорта, днешните шампиони пак ще са същите, само дето постиженията ще са по-ниски.
А колкото до стероидите, на допинг тест ще те хванат, но се съмнявам, че ти действат още.

Да такае за стероидите, на допиг тест за деката ще светна, а за действието... :) то си личи. Нищо вече не се усеща. Пуснах ги за да се ориентират хората, които наистина има желание да научат нещо от експеримента. Надявам се всеки, който има желание, да може да извлече максимална полза от опита.

такаа....
не съм се отказал да пиша, просто няма какво. Последните 7-8 дена ги изкарах с тазгодишното грипче. :(
За последните 4 дена на антибиотици. За тренировки не ми се мисли. Следващата седмица трябва да съм на линия... надявам се.
:(

CO

28.09.07
13:09

И направи ли 400 кила лег преса ?!?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1