Въпроси за НВД

10.09.07
17:26

Първия въпрос е колко да махна от калориийте ми за деня зада свалям.BMR ми е равен на 3120 ккал.Добре ли ще е да започна с 2800 ккал.?
И вторият е бадемите вариант ли са при НВД понеже скоро започвам у-ще а там няма как да си носа паржоли и т.н.
Аз-180см 84кг. 15 год.
И кажете някакви алтернативи за мазнините,че немога да ги докарам.Сещам се смао за маслини,зехтин иииии това е ...По нататък ще си постна режима само да го дооправя.Мерси предварително.
А да и дайте ако може линк към някоя таблица на която най-вярвате за съдържание на храните защото всяка която погледна се разминават.

Темата беше редактирана от Ален Божинов на 10.09.07 17:56.

10.09.07
17:58

Калориите - BMR-500
Бадемите - да, в умерени количества.
Мазнините - натурално фъстъчено масло, ленено олио, рибено масло.

10.09.07
20:58

казано от emzo на 10.09.07, 17:58:

Калориите - BMR-500
Бадемите - да, в умерени количества.
Мазнините - натурално фъстъчено масло, ленено олио, рибено масло.

x2..

мазнини/белтък - яйца ( жълтък ), риба, свинско, сирене, кашкавал..

11.09.07
03:53

Значи BMR=2600 ккал. А едно линкче за табличка ще може ли с съдържанието на храните на което му имате най-много доверие.

11.09.07
05:17

В сайта има, в гоогле има.

11.09.07
08:45

Още един въпрос: Пречи ли бирената мая.Защото започнаха да ми излизат някакви пъпки по брадата а те са дребни,не ми се зимат скъпи гелове.Чувал бях че от нея се “качвало”.Дали ? Единсвеното което чуствам от нея е че може би ми отваря апетит или просто си въобразявам.Та така към въпроса пречи ли за свалянето пия я 3 пъти по 5 :)

11.09.07
12:29

Сам си отговаряш на въпросите. :lol:  От бирената мая се вдига апетита = повече хапване = пълнеене. :)  Спри я докато сваляш. :coolsmirk:

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 11.09.07 12:29.

11.09.07
12:59

Добре значи захващам се да си дооправа режима и махам бирената мая,ясно.Добре мерси.Днес сигорно ще съм готов и ще го постна за коментари,критики и т.н.Мерси пак.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1