11.09.07
01:52
Тъи като гледам че тука помагате реших да ви попитам дали според вас съм сгрешил в решението си.Значи тренираше ми са футбол ама не исках да ставам някои хърбавичък апак и сега като спрях да тренирам ми е някво страно тренира ми са ама не искам да ставам футболист просто искам да играя в някои мачове ама просто отбора в които тренирах нз дали щеше да стане това.Сега вече като спрях мисля че сиг щях да попадна в отбора.На 15 години съм обаче като бях на тренировка ми беше някво страно смисал марзеше ме да ходя поради факта че бях нов и ми е някво тъпо просто нямам тема с която да се заговоря и да се спреателя.И като стъпя на терена ми е някво страно паникьосвам се напрао и мисля че няма да мога да направя нищи и аз нз защо е така
Щом ти се тренира - тренирай. Незнам само как може да те мързи да играеш, щото си бил нов. Всички все някъде сме били нови, но сме се приспособили. Лафи си с другите момчета - поне 1 тема - футбол - имате със сигурност. И те са на твоя акъл, говорете си квото те интересува. Паникьосването на терена се преодолява с 3-4 паса, колкото да усетиш, че си от отбора.
еми ясно обаче и със футбола не искам да стана някои слабичък разбираш ли неискам да съм някакаф слаб хърбичка.Апак и вече не съм ходил 2-3 седмици на тренировка и нз треньора как ще реагира сигурно няма да ме остаи.Апак и имали смисал да тренирам като неискам да ставам футболист?!
еми това мисля да направя ама видях някви коментари че като дигаш тежести ти ставал малък патлака имали нещо вярно или?!