Какво правите като се случи?

12.09.07
15:57

Съборил ме е някакьв вирус - много висока температура и стомашни проблеми,вече втори ден съм с температура.Че сьм спрял да тренирам,спрял съм от температурата нямам сили.Ами кво да правя с добавките.Протеиновите шейкове не са фатални,NO-XPLODE-то също го спирам,само не знам за BSN Cellmass-а,нали е креатинова матрица и трябва да се взема непрекъснато - пречи ли да го спра за два три дена?

12.09.07
16:37

Спри всичко, само протеина няма да пречи.Предполагам има и загуба на апетит, така че ..... само е от полза.

ВИ

12.09.07
18:42

Вземи си глутамин. Качва имунната система.

FA

13.09.07
06:28

Недей да взимаш спри ги !

13.09.07
07:54

Дам няма смисъл да пиеш друго освен протеина... и без това не можеш да тренираш...

14.09.07
19:09

Пий по малко протеин.Левкоцитите са белтъчни телца и точно те се справят с болестта.С месо и малко протеин ще стимулираш имунната система.

FZ

15.09.07
12:29

Аминокиселините вършат хубава работа в такива случай. Ако можеш да ги понасяш и задържаш пий от тях.

17.09.07
08:22

Всичко спрях, мале мале ебаси вироса!Пет дена с висока температура такова нещо не бях преживявал.Чак влязох накрая в болница да ми вкарат някоя банка глюкоза.Ко да ви кажа излазох като манекен.Сега малко ще почина да се захраня и пак ще почвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1