12.09.07
19:30
Някой да знае нещо повече за целия стак съдържа
BSN No Explode
Cell-Mass
Syntha-6
Nitrix
Поръчах си го от Америка защото е на доста по достъпна цена и предполагам че ще доведе до добър ефект моля ако някой го е ползвал или е запознат с продукта да напише някой ред
предварително мерси :)
Здравей градски ,аз също си поръчах от америка следното:
BSN NO-XPLODE 40 Servings Box Set - 2бр.грозде
BSN Cellmass 1.41LB - 2бр.грозде
TRUE MASS-Powder 5.75Lbs.-1бр.ванилия
AXIS-HT 120Tabs - 2бр
Optimum Nutrition 100% Casein Protein 4lb -1бр
В момента упатребявам само XPLODE-то,вземам го всеки ден40-50мин преди тренеровка и Cellmass-а първа доза 6-8 часа преди втората на гладно ,а втората веднага след тренировка.
П.П.В коя зала тренираш?
12.09.07
20:07
до 7-ми клас бях в Горна от тогава насам си живея в Търново , в на Наско залата тренирам/под Емилян Станев/ има ли ефект от No explode ?
Разбира се че има,всичко дето пишат за него е вярно.От както го вземам правя много тежки тренировки.За зверското напомпване също е вярно.Сега като добавя АХIS-а предполагам че ще стане животинско.
13.09.07
00:05
Един любителски въпрос - какво се случва, когато спрете приема на подобен вид хранителни добавки?
Лични наблюдения:
Ефекта от ААКГ остава до близо 1 седмица след приема.Т.е. напомпването.Изпъкването на вените около 2 седмици.При съобразено хранене увеличената сила се запазва на ..... да кажем едно 40-50%.Имам познат, който не се съобрази и не запази почти нищо.
Общо взето класифицирам азотните бустъри като една скъпа глезотия.
Покаченота телесна маса не зависи изобщо от този продукт.Зависи от правилното хранене + увеличената производителност (сила, енергия, фокус) + почивката (съня).
Това е.
п.с. много ама много народ се връзва на шарените реклами.
Ами нали за това ви казвам, че помага - увеличената производителност (сила, енергия, фокус)
Когато започнеш да намаляш почивките м/у сериите и работната тежест ти се увеличи с 10-15%,мисля че успяваш да стресираш мускула по нов непознат за него начин.При правилно хранене би трябвало да растеш.Да успееш да качиш 3кг.чиста ММ за два-три месеца - доволно.После като спреш бустера тази енергия за тренировка ще изчезне разбира се но целта е да задържиш по възможност работната тежест и ММ на достигнатите нива.
13.09.07
12:11
Лично аз съм се запасил за 6 месеца напред ... така , че не се замислям какво ще се случи ако ги спра :)
Ами искам да попитам организма не се ли нуждае от почивка от този продукт или може да си го пиеш колкото си искаш?
13.09.07
16:44
Ми препдполагам че както от всеки друг продукт се нуждае аз зареди това ще го редувам примерно с M stack + Animal Pak на Universal .