24.08.07
20:02
С какви упражнения може да се увеличи височината на момиче !!!
Може би висене на скрипец ?
25.08.07
13:42
Не може. Генът има последната дума.
ооо и аз не знам да има такава магия..то ако ставаше така лесно да расте човек..и на мен ми се ще да стана поне 1.60 ама и моите 1.54 ме устроиват вече някак си,колкото Господ ми е дал толкова.. :) А иначе може би някакъв вид спорт от рода на волейбол или баскетбол в пубертетска възраст може по някакъв начин да промени нещата,но надали..нека не се залуждаваме..
26.08.07
08:45
Както каза MI5, ръстът е преди всичко генетично заложен показател, който би могъл евентуално да се “модифицира” чрез конкретен спорт в пубертета. Но това също не е гаранция - най-добре направи една равносметка за това колко е висок баща ти, майка ти, както и техните бащи и майки. Направи средно аритметичен ръст от техните и ще може да прецениш, дали вече си над или под него.
08.09.07
20:28
Завържи си ръцете за един лост , а на краката сложи една тежест 20 кг ... повтаряй процедурата една семица и ще станеш по дълга ;) - базик
Всичко си е до ген :)
10.09.07
18:49
всъ6тност в побертета .. може и да може от .Митио Крика 4ух 4е има 3 аминокисилини които стимолират и повлияват растежа. Забравих им имената , но като е4тварта леко помага6та каза глутаминът ( заради растежния хормон) можеби комбинацията от 4-те аминота може да помогне малко.Но се правят иследвания дали може о6те да растеж или ве4е ти е минало времето.
Момичета, какво се тормозите за височината...не е толкова важно колкое висока една жина; мен лично ми харесват повече по-дребничките, по-сладки са;)
Височината вуобще не я мислете, гледайте другото:)
казано от vergo на 11.09.07, 07:27:
Момичета, какво се тормозите за височината...не е толкова важно колкое висока една жина; мен лично ми харесват повече по-дребничките, по-сладки са;)
Сходен вкус имаме :) .
След пубертете ако искате да пораснете отивате в космоса ;) , там няма гравитация и растеш с няколко см :-P .
казано от vergo на 11.09.07, 07:27:
Верго, кефиш ме! Момичета не се кахърете, че сте дебели, момичета не се кахърете, че сте дребни...хахаха умирам си да се смея :lol: . Направо си кажи идеала за женска красота!
Това е майтап, да не ми се обидиш пък сега ;-)
Напълно съм съгласен с Верго ;) .А по темата-възможно е само в пубертета ако тренирате волейбол,баскетбол :) .От това наистина се пораства,но последна дума си има гена :)
12.09.07
22:34
по принцип височината може да се моделира по време на пубертета, когато епифизарните ядра на вкостяване не са се затворили със соматотропен хормон, но това се прави при изоставане на ръста при различни заболявания като синдром на Търнър, иначе не знам дали може да накарате генетик или ендикринолог, или какъвто и да е лекар да ви дава разтежен хормон ако сте с конституционално нисък ръст.Обикновенно лечението продължава до затваряне на епифизите, в противен случай след спирането на соматотропния хормон разтежната скорост се забавя и обикновенно ( регрес не настъпва) не се наблюдава понататъшно подобрение.
26.11.07
19:46
Всичко си е до ген ;) За разтежа спомагат баскетбола и волейбола.Не казвам,че всеки път като играеш ште си увеличаваш растежа с 1-2 сантиметра,но спомагат за растеж.
Подписа ми сам говори...Колкото до волейбола,да не мислите,че волейболистите са били ниски и в резултат на това са станали високи,просто там ниските и със среден ръст не пробиват,има отделни единици(Сарпаров от националния ни примерно).
казано от ivokz на 24.08.07, 20:02:
С какви упражнения може да се увеличи височината на момиче !!!
Може би висене на скрипец ?
Не мога да разбера, защо жените искат да са високи. Ако е, за да се харесат на противоположния пол, то това е погрешна стратегия. Мъжете харесват повече ниски жени, защото изглеждат по-нежни и сладки. Жирафоподобните мутанти пък някак си имат твърде едри черти на лицето и изглеждат доста мъжествено.
23.03.08
09:29
Не мога да разбера, защо пишеш в тема отпреди четери месеца. :lol:
казано от Crazy_With_Razor на 23.03.08, 09:29:
Ами ти?
23.03.08
09:47
казано от так на 23.03.08, 09:41:
казано от Crazy_With_Razor на 23.03.08, 09:29:
Ами ти?
Лол.. :lol:
24.03.08
22:38
Спорет мен няма за какво да се притесняваш - за момичетата ръста не е чак от такова значение (стига да не си джудже) Имам приятели по 185 които ходат с момичета по 160
26.03.08
17:01
Е аз на 25 г. съм 1.52 и се гордея с ръста си.Не ми пречи изобщо, че съм си нисичка.