НАЧИНИ ЗА РАЗГАЗИРАНЕ?

12.09.07
14:20

От 7 месеца не пия газирано, имах и преди свръх плосък корем, ама както и да е. Въпроса ми е как да разгазирам чаша кола, например?!  Кажете някякви начини за разгазиране :smirk:  :roll: Мерси предварително ;-)

TB

12.09.07
14:24

Ахахаха, ей!
Голям смях ми докара :)
То цялата философия не опира до балончетата, а какво има покрай тях :)

12.09.07
14:40

Е щом не си пил/а 7 месеца какво ти пречи да си продължиш да не пиеш газирано?

DC

12.09.07
18:56

Наливаш  колата в малка бутилка , след което следва здраво раздрусване  на бутилката ;) - ще се поразгазира )

Мнението беше редактирано от Don Corleone на 12.09.07 19:04.

12.09.07
23:18

Захар, баце! Колкото и да е смешно става реакция и газираното се разгазирва, ама пък става страшно сладко, пък и се тъпчеш със захар, което не е много добре като не искаш да качваш мазно.

Не че имам богат опит в разгазирването, но се замислих, че ако оставиш една газирана напитка за 2-3 часа “на въздух”, вкусът й определено се променя. Може и цяла бутилка да е.

13.09.07
07:02

Освен със захар , личния ми опит(или некадърност :D ) показва че салфетка (да салфетка) потопена в кола например я разгазира значително :) .

13.09.07
12:42

Знам за захар, салфетки, сол, клатене и май с клатене най-добре става без допълнителни калории и с горе-долу същия вкус - все пак трябва да съм точилка за 15ти, хехе; просто се чудех дали има някво друго трикче, ама нищо ;-)
мерси мн все пак :smirk:  ;-P

14.09.07
07:22

Ако пинеш една  чашка  за цялата седмица няма да се  отрази!! Ако поемаш от  време на  време от забранениет  неща няма да се  отрази а  и внимаваи с  тази мания  да  си слаба  да не  си докараш някоя  анорексия !!

14.09.07
07:28

Разбъркай газираната напитка с нещо (аз примерно съм го правила с клечки за китайско) :)

DC

15.09.07
19:49

От опит казвам ,че и по една чаша да пиеш дневно няма да се отрази. Но казвам една чаша , а не да си земеш една  бутилка и да я изпиеш цялата .

16.09.07
06:54

аз знам друг начн с пръчица от Тетра... става няква реакция и като бъркаш 1 мин колата стааа водичка :)

19.09.07
09:14

С клатене всичко става, колкото повече клатене, толкова по-добре :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1