ЛОСТ ЗА НАБИРАНИЯ

13.09.07
21:13

Някой знае ли от къде мога да си купя лост за набирания, който да монтирам в нас? трябва ми такъв който се прикрепя към таван, а не към стени(каси на врати). Благодаря предварително за информацията!!!

14.09.07
05:58

бях чувал, че в метро има такъв, но мисля, че е за над касата на вратата . . .

14.09.07
08:02

казано от зумката на 13.09.07, 21:13:

Някой знае ли от къде мога да си купя лост за набирания, който да монтирам в нас? трябва ми такъв който се прикрепя към таван, а не към стени(каси на врати). Благодаря предварително за информацията!!!

За таван - не съм виждал.
Досега съм виждал 2 вида и двата са за касата на врата:
единия е на винтов принцип, а другия с метални чашки, в които се законтря лоста.
В Метро и в СпортДепот(Бизнес ц-р). Ако ще си взимаш, първо звънни в Спорт депот, щото нещо са се отремонтирали и разширили накъм дрешки и гумени топки и имат големи липси откъм ББ оборудване в наличност. :(

Ако искаш за таван, може би не е зле да намериш железар, който да ти го направи - лост, който е леко закривен в краищата със ‘стойка’ която да прикачиш с дюбели в тавана. Преди обмислях нещо подобно и според мен, най-сигурно е на две опорни точки - в таван и чрез рамо към някоя стена. В крайна сметка, взех си ‘успоредка’, която е доста голям уред, но става за кофички, набирания и повдигане на краката - към 200 кинта ми излезна. Ако те интересува - ще ти пиша откъде.

Мнението беше редактирано от 6th на 14.09.07 08:04.

TB

14.09.07
09:58

http://www.sportbul.com/categories/fitness/accessories/accessories-kettler/167-visilka-za-vrata-79———

14.09.07
13:41

Онзи ден гледах в ИНТЕРСПОРТ в Мол Оф София. Цената е горе-долу същатата. Купи си от там защото в Депото може да нямат в магазина.

14.09.07
21:14

С малко усилия можеш сам да си направиш лоста.Аз си правя всичко сам, смятам че и ти можеш, няма нищо сложно в лоста

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1