протеин Super Mass

15.09.07
15:43

Здравейте! Искам да попитам заслужава ли си да купувам протеините Super Mass, за да ги пия заедно със креатин? Казаха ми, че тези протеини са пълни лайна и неслучайно са под 10 лева ... на 15 години съм тежа 75 кг и искам да кача маса - казаха ми, че ако комбинирам креатина със протеини ще има резултат :)

Недей да си даваш парите на вятъра. Яж си стабилно.

15.09.07
19:41

Едно време ми бяха подарили такъв протеин и искам да ти кажа,че НЕСТАВА за нищо!!Това е мойто мнение.

Зависи. Като евтин източник на въглехидрат защо да не става. Аз като малък и аз съм го взимал ама то тогава...

Тъпото е че въглехидрат се намира лесно. Ориз, картофи. Не са на безбожни цени като месото.

15.09.07
20:56

Ще ми се да си купя нещо до 60 лева и да кача маса максимално бързо, но естествено да не е вредно :)

KL

15.09.07
21:12

казано от jackall на 15.09.07, 20:56:

Ще ми се да си купя нещо до 60 лева и да кача маса максимално бързо, но естествено да не е вредно :)

Еми кажи колко голяма разфасофка?

бтв можеш да пробваш миболерон, ама да знаеш, че му викат “Смърт на капки” :D :D
(това беше шега, don’t ban me :) )

16.09.07
08:43

Мисля да си купя креатин, но мисля, че не мога го пия без протеини ...

16.09.07
09:57

Може креатин,протеин и аминокиселини

16.09.07
15:00

Да, но така цената става над 80 лева, не че са ми проблем парите, просто наще няма да ми отпуснат толкова за тези ’ боклуци ‘, както казват те :)

16.09.07
17:54

казано от jackall на 16.09.07, 15:00:

Да, но така цената става над 80 лева, не че са ми проблем парите, просто наще няма да ми отпуснат толкова за тези ’ боклуци ‘, както казват те :)

Като за начало си вземи само протеинче, защото няма да ти стигнат парите и за протеин и за креатин, ако искаш качествени, разбира се.
Виж този сайт , избери си добавка и сподели какво си избрал. Тъкмо ще чуеш и някой друг коментар за добавката.
Не забравяй качественото хранене, почивката и редовните тренировки :)

KL

16.09.07
18:10

Добре де как смятате 80-90лв да са креатин, протеин и аминокиселини??? Какви разфасофки гледате вие?

16.09.07
18:40

http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/947.htm Избрах това нещо :) Само, че ме притеснява това, че ако натрупам маса ще ми е трудно да не я сваля като тренирам баскет :)

16.09.07
18:57

Състав: Суроватъчни белтъчини, млечни белтъчини, яйчен протеин, пшеничен протеин, оцветител бета каротин, Сгъстители: гуа-брашно, аромати, окислител лимонена киселина, подсладител аспартам*, натриев цикламат, захарин – натрий, лецетин.
*съдържа източник на фенилаланин.

Съдържа аспартам, който е изключително опасен и за това не ти го препоръчвам.
Утре ще си поръчам(най-накрая) на Now foods протеин концентрат-908 гр. са 46лв.
Доста от хората във форума използват ON, но той е с малко по-скъп.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1