08.09.07
09:01
Знам, че част от съфорумците са си правили сами лежанки, което предполага работа с железар.
Интересува ме някой може ли да каже ориентировъчно колко би ми струвало направата на една такава стойка - http://www.boxingdaily.co.uk/wp-content/img/BodytecHeavyBagStandwithSpeedballPlatform.jpg
Предполагам си личи за какво е, ако не се досещате - http://www.dragonspringinc.com/Training%20Bag%20Stand.jpg
Или пък трябва да я търся наготово ?
Зависи с какво разполагаш...аз имам машина за огъване на тръби под всякакъв ъгъл и ако ми предстоеше да направя това, щеше да ми излезе като пари само материала.
Проблема е, че нямам никакви машини и инструменти, трябва изцяло да го поръчам...
Нямам идея, колко точно би струвало да си го направиш сам.
Обаче, сигурен ли си, че ти е нужна толкова сложна конструкция..?
Предполагам, че ще е далеч по-лесно да използваш стени, тавани и подобни към които да закачиш дюбели и някоя по-дребна тръбна конструкция за стойки на ‘крушите’. А и би спестило място. При подобно изпълнение, съответно и цената би паднала.
Тва ми харесва щото е подвижно, ако се преместя да живея мога да си го взема, мога да го местя из апартамента при размествания, иначе не ми беше да демонтирам стойката за бърза круша и би спестило 50-60см. Общо взето място ще намеря :) За закрепяне на таван незнам дали е сигурно..да не изкъртя тавана..
Мнението беше редактирано от blz на 09.09.07 17:02.
Тая стойка само ограничава движението ...
Аз имам чувал но имам и таван(последния етаж на къщата ;) ) и баща ми проби плочата вкара един 2см болт и сега нема мърдане иначе с дюбел пада 2-3 пъти от мн бой :cheese: .
16.09.07
05:20
GH0$T и баща ми я направи с анкерен болт 3 см майче беше може и малко по-голям, и наскоро падна за 1ви път от г/д година щото като я удряш малко по малко някакси успява да се развие ама работата е, че това е просто и лесно решение. И без стойка пак става :)
П.П. Това е яко но просто етажа от горе не е наш иначе така няма падане :)
Мнението беше редактирано от difference на 16.09.07 16:39.
При мене болта минава през цялата плоча а отгоре има стоманено парче и отгоре гайки . Или пада с цялата плоча или не пада въобще :-P