Малко да ви поразсмея

15.09.07
20:46

Днеска нили беше 15.07-първия учебен ден. Мотах се с моите “съученици” из центъра и докато чакахме автубуса единият се загледа в плакат за републиканското по културизъм. На него имаше няколко здрави момчета+ Димитър Димитров.  Гледа гледа и накрая вика:
“Абе никога не бих станал такъв тея не могат да си пипат носа от тея мускули”. 
След като го чух това незнах да се смея ли да плача ли. Обясних му че мисли в грешна посока но той на неговото.  Аз и преди съм ви разказвал за тях. Един друг беше казал, че суроватачния протейн  прави шкембе и т.н.  В клас сме четири момчета (+ мен) другите трима всичко знаят вичко могат и на края нищо!
Е кажете ми как да ги тъпя и тази година?!?!!?!
Много ми е интересно ако бодибилдърите не могат да си пипат носа как ли се оправят по голяма нужда в тоалетната?! Сигурно имат асистент?! :-)

Темата беше редактирана от avirex на 16.09.07 16:43.

15.09.07
22:43

Стига им се смял.
В клас си с още 3 момчета...въобще не се занимавай с тях, при толкова много мадами. :-P

15.09.07
22:51

Пич, нали знаеш, че не всички живеят за да ходят на фитнес?

16.09.07
05:28

Абе пак като не е казал “За кво да ходя на фитнес ? То като ходиш и ти става малка пишката”  щото един от моя клас така мисли

16.09.07
05:28

Не им се дразни.Тях не ги влече това и не са се интересували.Не си говорете за това и ще ги издържиш.Ти само за това ли живееш ? :)

16.09.07
08:06

казано от Mayhem на 15.09.07, 22:51:

Пич, нали знаеш, че не всички живеят за да ходят на фитнес?

Има и един друг, непознат свят извън залата аххаах

казано от С7АЛК3Р на 15.09.07, 22:43:

В клас си с още 3 момчета...въобще не се занимавай с тях, при толкова много мадами. :-P

ееееееее една умна мисъл да прочета днес :lol:

16.09.07
12:37

Един каза-Ауее тфа релефа е педераска раота :snake:  :snake:

16.09.07
16:22

мен ме раЗсмя заглавието

B_

16.09.07
17:31

ем чудно защо ли не ме разсмя ...........

17.09.07
07:57

казано от topDevil на 16.09.07, 08:06:

Има и един друг, непознат свят извън залата аххаах

Ххаха, вероятно има, но отдавна не съм го посещавал. Вярно е, че не може всички да живеят за културизма, за това не е нужно да се чудиш и сърдиш на другите. Само ги чакай да започнат да питат “какво да взимам, за да стана и аз така”

FZ

17.09.07
09:12

Не може всички хора да харесват нашия спорт , даже бих казал че са много малко хората, които харесват големи мускули.
Даже повечето хора като видят някви с големи мускули и си викат тея са някви луди , тренират като луди в някви зали пият разни глупости и т.н.
Ама съм сигурен и че ги яд , че не могат да имат като нашите тела ,че не могат да имат упоритостта , волята , търпението за да променят тялото си .  ;-P :coolsmile:

17.09.07
10:49

^ ^ Я пусни една снимка да те видим с какво тяло си. :-)  Още малко ще се изкараш Арни или Рони. :-P Макар и да практикувам този спорт големите мускули не са ми от най-приятните гледки ( виж големите женски гърди е друга тема ). Цялата ми мисЪл, е че не е нужно да ставаш канара за да изглеждаш добре, а вярвам малко са хората тук които гонят резултати за съзтезания примерно. :roll:

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 17.09.07 17:57.

17.09.07
18:28

Ае пич,има далеч по-смешни истории,все пак и другите го казаха -някои хора не живеят за да ходят на зала....

_Z

18.09.07
11:13

казано от introducer на 17.09.07, 18:28:

Ае пич,има далеч по-смешни истории,все пак и другите го казаха -някои хора не живеят за да ходят на зала....

Да но на такива като мен които за това живеят им е смешна темата, така че пича не е сгрешил като я е пуснал :).

19.09.07
11:26

казано от avirex на 15.09.07, 20:46:

Днеска нили беше 15.07-първия учебен ден. Мотах се с моите “съученици” из центъра и докато чакахме автубуса единият се загледа в плакат за републиканското по културизъм. На него имаше няколко здрави момчета+ Димитър Димитров.  Гледа гледа и накрая вика:
“Абе никога не бих станал такъв тея не могат да си пипат носа от тея мускули”. 
След като го чух това незнах да се смея ли да плача ли. Обясних му че мисли в грешна посока но той на неговото.  Аз и преди съм ви разказвал за тях. Един друг беше казал, че суроватачния протейн  прави шкембе и т.н.  В клас сме четири момчета (+ мен) другите трима всичко знаят вичко могат и на края нищо!
Е кажете ми как да ги тъпя и тази година?!?!!?!
Много ми е интересно ако бодибилдърите не могат да си пипат носа как ли се оправят по голяма нужда в тоалетната?! Сигурно имат асистент?! :-)

В повечето случаи, момчетата, които нямат воля и желание да подобрят нищо в себе си намират по-лесния начин. “Аз съм слаб (дебел) и безформен и понеже нямам грам воля ще се надсмея над постижението ти и така ще съм по-интересен от теб”
Когато някой ти каже така - просто се обърни и му кажи, че е без грам воля. Кажи му, че това, което ти можеш да постигнеш той не може.
Дори и да не го покаже... твоето самочувствие, че си силен психически, че си уверен в това, което правиш ще го срине. А ако го направиш пред всички - това ще е края на неговите шеги. А ако и тяло си направил - демонстрирай го и просто му кажи, че той ще си остане слабак и никога няма да има твоята увереност.
Запомни, че този спорт дава не само хубаво тяло. Той те прави силен психически, дава ти увереност.
Той не е само вдигане за загубенаци. Той е школа за волята.
Не е лесно да направиш тяло и да го поддържаш.
А има и друго - мъжете и жените се делят на 2 групи:
1-ва група - тези, които иамт волята да влязат в залата и да се борят със собствената си природа, за да станат това, което искат.
2-ра група - тези които се подиграват, които отричат постигнатото от теб и други като теб, защото търсят начин да оправдаят своята слаба воля, бездействието в заведенията или шляейки се.

До колкото разбирам ти си от 1-вата група. Ами покажи преимуществото си, без да лицемерничиш и да бъдеш нагъл.
Покажи че никаква обида по адрес на спорта не може да те засегне.
Превърни техните подмятания в свое преимущество.
И стой, гледай и бери плодовете на труда си.
Скоро ще видиш, как момичетата ще променят отношенеито си към теб, а подиграващите се, или част от тях ще започнат да се заглеждат в залите. А защо не и да влязат.
Тогава ще си победител.
Успех!

AN

19.09.07
11:34

казано от С7АЛК3Р на 15.09.07, 22:43:

Стига им се смял.

19.09.07
12:18

Аз не видях нищо смешно ;) !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1