Сваляне на мазнини и качване на мускулва маса

16.09.07
10:03

Какво ще кажете за този хранителен режим.Кажете ми дали е удачен или пък абсурден.Ще напиша и добавките,които вземам и програмата ми в залата. ТАКА:

7 часа-50 гр. овес+3 с.л. мед и 3 белтъка
10 часа-200 гр. пилешко месо
13 часа- 2 белтъка
15-16 часа- 2 ябълки+1 банан+1 кофичка кисело мляко(ниска масленост)

В 18-19 часа имам тренировка.
Преди тренировка- креатин и амино.
Тренирам 3 в седмицата.Всеки път всички мускулни групи.Наблягам на основните базови упражнения(клек,лег,мъртва тяга,гребане)Отделно правя и допълнителни изолиращи упражнения за бицепс,трицепс и рамо.
След тренировка-креатин,амино и глутамин+200 гр. пилешко месо+3 белтъка
22 часа-100 гр. пилешко месо +2 белтъка

Искам да подчертая,че не съм начинаещ.Включете се и ми кажете дали бъркам някъде в храненето,тренировката или суплементите.Искам да кача още мускулна маса и едновременно с това да сваля мазнини.

DC

16.09.07
14:22

Трудно ще качваш и сваляш едновременно  - поне аз така си мисля. Защо не пробваш първо да качиш , а ако се омазниш  после ще минеш на НВД и ще чистиш?

16.09.07
15:09

Еми да ти кажа тва не ме устройва.Няма ли некъв начин с достатъчно въглехидрати и протеин да успея да постигна това,което искам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1