Дневник - bianconero

Темата е заключена.
BI

16.09.07
05:19

Здравейте! Казвам се Александър и съм от Пловдив! На 16 години съм,като тренирам СЕРИОЗНО от 6 месеца! Логично има и резултати! Когато започнах да тренирам,бях 95 килограма с височина 180 см (което се досещате си е едно кюфтенце :) )
6 месеца по-късно тежа 74 килограма,I FEEL GOOD! Но още имам мазнини! Хората ми казват,че започвам да се вманиячавам и че съм си добре,но аз съм на друго мнение! Общо взето наистина нямам онзи голям корем,сега почти няма нищо (даже видимо има и плочки) но имам околу 2-2.5 пръста мазнини! Като оставим настрана коремните мускули, другите части от тялото ми са много добре развити! Имам големи гърди,бицепси,трицепси,изразителна перка и добре оформен трапецовиден мускул (макар и никога да не съм го тренирал с изолиращи опражнения:) ). Отскоро време,започнах да припалвам по някоя цигарка! Не съм пушач,не съм зависим,но ми е кеф да припалвам някой път! Цигарите ще забавят ли метаболизма ми,и ако е да,защо? Защото тази седмица мисля да започна една програма за напълно изчистване! Сигурно се досещате става въпрос за тренировки със малки почивки между сериите,над 120 коремни преси + кардио (околу 30 мин - 1/2 бягане и 1/2 ходене с наклон 10-12 % ) Като добавки ще добавя само карнитин! Аз съм на КРЕАТИН от 2 седмици и мисля, че комбинацията креатин,карнитин и кофеин (а може и таурин) ще ми свършат работа! Та за цигарите...е****т ли майката на матаболизма...за да знам дали мога да си позволя още няколко дни (щото чесно ми се пуши :) )
Благодаря Ви предварително за УНИКАЛНАТА идея за дневник!

Темата беше редактирана от bianconero на 16.09.07 05:22.

CO

16.09.07
07:23

ми аз откакто тренирам си пуша и си качвам...но съм абсолютен мезоморф...

нека по разибрачите да кажат

16.09.07
09:00

Ами bianconero тютюневите компании не случайно са задължени да изписват на всяка кутия цигари - “Цигарите сериозно увреждат здравето ви и здравето на околните” коментара е излишен, който клинчи и казва че не било така просто прави компромис със здравето си за да си угажда на привичките.

16.09.07
12:04

Привет.
Чак толкова да е**** на метаболизма - не, но не вижда, никаква причина (освен глупост) да пропушваш, ако досега не си пропушил.
Зарежи фасовете, докато можеш...после е шит.

Колкото до целите ти - на 180см, 74кг ми се струват малко дори, но ти си преценяваш. :)

Успех. :)

16.09.07
15:15

Браво . Иам една забележка към суплементацията ти .Ако смяташ да комбинираш креатин,таурин и карнитин с цел отслабване , то задължително креатина трябва да е или КЕЕ(креатин етил естер) или кре-алкалин защото от другите има водна задръжа и обезмислят отслабването .
Малко си противоречиш за цигарите? Казваш че не си зависим а само обичаш да припалваш а пък после питаш дали може да си ги позволиш защото ти се пуши ? За мен това си е зависимост ... СПИРАЙ ГИ ВЕДНАГА! това е мойто мнение . Може и да не  е***ат майката на метаболзма обаче го правят на белите ти дробове като увеличаваш риска от рак (не само на б дробове) и други заболяваня (най вече свързани със сърцето) . Решението си е твое и дробовете също но помисли си хубаво дали сикаш като остарееш да си храчиш белите дробове ....

BI

16.09.07
18:03

казано от GH0$T на 16.09.07, 15:15:

Браво . Иам една забележка към суплементацията ти .Ако смяташ да комбинираш креатин,таурин и карнитин с цел отслабване , то задължително креатина трябва да е или КЕЕ(креатин етил естер) или кре-алкалин защото от другите има водна задръжа и обезмислят отслабването .

НЕ ПУША! :)
А за суплементацията ми...доколкото съм чел,работата на креатина е да задържа вода в мускулните клетки и по този начин мускулното влакно се надува и.т.н. По този начин, аз запазвам мускулната маса,а изгарям повече мазнини! Това ми е целта! Значи,да го формулирам по-правилно...аз имам доста мускулесто тяло,но над тази мускулатура имам околу 1-2 пръста мазнинка! Или казано по-просто имам мнооооого малко шкембе, което искам да го сваля,без да губя мускулна маса (или ако губя,което е сигурно да е по-малко) Сигурно вече сте си направили представа какво представлява тялото ми и ако е така ми препоръчайте подходяща тренировка и суплемент с който наистина да постигна желаните от мен резултати! А те са четири плочки,релеф! Всички искат такива резултати и доста ги постигат! Аз съм от тези,които могат и се стараят да го направят! Благодаря ви предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1