16.09.07
20:07
Сутрин преди или след кардиото да пия протеина и горе долу след колко време да закусвам след като съм го изпил.Мерси предварително
Половин доза преди кардитото също ще ти е от полза. Ще ти помогне да изгориш по-малко от собствените си аминокиселини (мускули)...
Абсолютно ненужно ако иска да чисти мазнини.Протеина преди кардио увеличава инсулиновите нива, от което се губи смисъла да прави кардио сутрин ;)
Ако го прави кардиото повече за тонус(издръжливост) няма проблеми да пие преди и след кардио.Но и при двата варианта ВСАА е за предпочитане.
18.09.07
14:43
казано от emzo на 18.09.07, 13:33:
Абсолютно ненужно ако иска да чисти мазнини.Протеина преди кардио увеличава инсулиновите нива, от което се губи смисъла да прави кардио сутрин ;)
Ако го прави кардиото повече за тонус(издръжливост) няма проблеми да пие преди и след кардио.Но и при двата варианта ВСАА е за предпочитане.
А тук е момента да попитам,каква е разликата м/у БЦАА и обикновенни аминокиселини? Знам че БЦАА са били някакви аминокиселини с разклонена верига ли какво беше там обаче не ми е ясно кое е по добре като правя кардио(бцаа или амино)?
15 грама суроватъчен протеин колко могат да ти вдигнат инсулина? От своя страна при толкова нисък инсулин и толкова висок кортизол какви са шансовете да гори мускулна тъкан? Според мен високи... Да не говорим, че тъй като цяла нощ докато спиш се храниш почти изцяло с мазнини, сутрин имаш доста свободни мастни киселини в кръвта, които да гориш независимо.