да добавя още едно въпросче....

09.09.07
11:04

незнам точно как да го формулим, но нещата стоят горе-долу така: не разполагам вече със същото време, с което разполагах преди за тренировки, и изпадам в ужас, че всичкият този труд ще се стопи за отрицателно време, само защото не тренирам достатъчно... имам възможност за един път седмично сериозна тренировка и може би още два пъти за поддържаща, но непрекъснато се тормозя, че това не е достатъчно.
Сега ще обясня - тренирам повече от две години, постоянно и сериозно, имала съм разбира се периоди на почивка, но без тях не може така или иначе - от 3 до 5 пъти седмично, понякога повече, понякога по-малко и съм безкрайно щастлива от постигнатото, отне ми много време, много пот и адски много пот... а сега не мога и се чудя какво да правя... уча на две места, работя на едно с тенденция за второ... и просто колкото и да се надъхвам, коато дойде дреме за тренировка след дълъг работен ден физически и психически нямам силите... някой ще ми каже ли да спра да мрънкам...:)

09.09.07
15:35

Ами всичко е въпрос на приоритети, едно за сметка на друго ако искаш резултати трябва да намериш време от някъде.Друг вариант е да заложиш на базови упражнения които удрят много мускули едновременно и така да пестиш време - с 2-3 базови упражнения на тренировка ти стигат.

17.09.07
08:38

а ще ми обясниш ли малко повече за базовите упражнения? ужасно ще съм ти благодарна!!!! и си прав за приоритетите... но при мен нещата са такива, че всъщност няма маловажни:)

17.09.07
08:52

Ами базови упражнения като клякане, мъртва тяга, вдигане от лег и полулег (с щанга и с дъмбели), раменни преси, набирания, гребане и кофички тези са.Ако не можеш да правиш някое от тях търсиш му заместител, но тези са най ефективните.И спокойно няма да заприличаш на мъж от тях :) само ще си развиеш тялото.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 17.09.07 08:53.

17.09.07
12:05

отдавна оставих идеята, че ще запраличима на мъж... то всъщност това не е никак лесно:) трябва да попрочета нещо за раменните преси, че май не са ми много ясни и над кофичките трябва да поработя, че куцат :) благодаря!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1